Service Reparatii Service Auto Bucuresti-Sector 2

AUTOFIX SERVICE SRL

Service Reparatii Service Auto Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre AUTOFIX SERVICE SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service Auto Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service Auto Bucuresti-Sector 2

Firma Autofix Service Srl a fost infiintata in anul 2000, avand ca domeniu principal de activitate reparatiile auto.

Suntem un service auto atestat de catre REGISTRUL AUTO ROMAN pentru reparatii ale diverselor marci de autovehicule (Dacia, Peugeot, Renault, Citroen, Volkswagen, Audi, Skoda, Opel, BMW, Mercedes, Daewoo, Seat, Fiat, Alfa Romeo, Toyota, Honda, Hyundai, Kia etc.).

In service, echipa noastra de mecanici auto profesionisti efectueaza reparatii ale sistemelor de directie, suspensie, franare, transmisie si rulare. Totodata efectuam reparatii capitale ale motorului cat si a sistemelor conexe acestuia (alimentare cu combustibil, aprindere si evacuare).

Suntem o echipa cu experienta, bine pregatita din punct de vedere tehnic, avand totodata suportul unor utilaje si scule speciale de ultima generatie, care ne ajuta la rezolvarea eficienta a reparatiilor efectuate.

NU VA DORIM PROBLEME CU MASINA DUMNEAVOASTRA, DAR DACA AVETI ...

NU EZITATI SA NE CONTACTATI !

Produse si Servicii

Service auto

Tehnicienii Autofix se ocupă cu profesionalism de inspectarea, întreţinerea și repararea autovehiculului Dumneavoastră. Ei se ocupă atât de întreţinere de bază: schimbări de ulei, recalibrări direcţie cât și diagnosticare probleme complexe și planificare și execuţie reparaţii.
În timpul verificărilor de rutină, tehnicienii testează, lubrefiază motorul sau alte componente majore, înlocuiesc sau repară piese uzate înainte să devină periculoase. Lucrul se face după o listă bine stabilită pentru a se asigura că fiecare componentă critică este examinată: curele, furtunuri, prize, frâne, sisteme de alimentare, precum și alte elemente potenţial problematice sunt urmărite îndeaproape.

Revizii generale

 • Schimb ulei motor si cutie viteze, inlocuire filtre aer, combustibil, polen
 • Inlocuit curele de distributie, role, pompe apa.
 • Inlocuit sisteme ambreiaj (placa presiune, disc ambreiaj, rulment presiune).
 • Constatari tehnice generale.
 • Inlocuit antigel, lichid frana si ambreiaj

Reparatii mecanice cum ar fi:

 • Inlocuiri ale elementelor ce formeza articulatia automobilului (pivoti, bucse, brate suspensie, bielete direcţie, capete de bara, amortizoare, arcuri, etc.)

Injectoare

 • Curăţare profesională cu ultrasunete a injectoarelor motoarelor pe benzină. Totodată se efectuează verificarea comparativă a debitului injectoarelor si testarea etanșeităţii acestora. 


 

Motor

 • Reparaţii capitale motor (segmentare sau înlocuit set motor).

Sistem de franare

 • Înlocuirea părţilor componente ale sistemului de frânare: plăcuţe și saboţi frână, cilindri și etrieri frânare, discuri și tamburi de frână, repartitoare și pompe centrale de frână

Unelte:

Se folosesc o varietate de unelte: chei pneumatice, strunguri, sudură, flacără, echipament de decupare, locașe și vinciuri de ridicare mașini, analizoare de motor și alte echipamente de diagnostic.
Computerele sunt folosite foarte des pentru testare iar rezultatele sunt comparate cu standardele date de producătorul autovehiculului. Deviațiile în afara nivelelor normale permit tehnicianului să investigheze o anumită zonă în detaliu.

 

 

Diagnoză auto

Diagnoza auto computerizata cu tester profesional Bosch: citire si stergere memorie de erori ale tuturor sistemelor (motor, ABS, ESP, AIRBAG, etc.), resetarea intervalului de service, citirea si interpretarea valorilor reale ale autovehicululuiAstăzi, sisteme electronice integrate și computerizate regulează autovehiculul și performanţa lui pe drum. Această sofistare crescută este întâmpinată de tehnicienii noștri prin folosirea de echipament computerizat și de diagnoză auto dar și prin folosirea de echipamente tradiţionale unde este nevoie.

Pentru a identifica problema se folosește o abordare de tip diagnoză. Sunt testate mai întâi toate sistemele și componentele pentru a determina că funcţionează corespunzător. Apoi se izolează componentele și sistemele care pot fi cauza problemei. În decursul investigaţiei, tehnicienii folosesc o gamă variată de echipamente de testare incluzând computere de diagnoză hand-held sau onboard. Aceste teste vor indica dacă o componentă poate fi salvată sau dacă este nevoie de una nouă.

 

Acurateţea și eficienţa sunt critice în diagnosticarea și repararea autovehiculelor pentru a păstra un cost optim al reparaţiei.

 

De asemenea oferim și servicii de:

 

 • Reglare faruri
 • Testare si incarcare baterii auto

 

Galerie foto