Service Reparatii Service Auto Bucuresti-Sector 1

Service Electro Auto Bucuresti

Service Reparatii Service Auto Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Electro Auto Bucuresti - Service Reparatii Bucuresti-Sector 1.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service Auto Bucuresti-Sector 1
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service Auto Bucuresti-Sector 1

Oferim servicii profesionale de electrica auto inca din anul 1997! Experienta din domeniu, dotarile cu aparatura moderna si mai ales preturile extrem de competitive ne recomanda! Nu exista lucrare prea mica, nu exista problema pe care sa nu o putem rezolva! Deci oricare ar fi avaria aparuta la masina dumneavoastra ne puteti contacta cu incredere! 

Scopul nostru declarat il reprezinta atingerea unui standard de calitate cat mai inalt. Tratam cu rapiditate si eficienta fiecare defectiune in parte. Echipa noastra este alcatuita din oameni tehnici si extrem de bine pregatiti. Suntem la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniu si ne perfectionam continuu.

Avem mii de clienti fideli multumiti si va asteptam si pe dumneavoastra sa descoperiti serviciile noastre.

ElectroAuto poate sa va ajute cu: diagnoza sistem electric auto, diagnoza sistem de lumini si semnalizare auto, diagnoza si reparatii electromotor auto, diagnoza si reparatii alternator auto, reparatii stergatoare si alte motoare electrice auto - indiferent de modelul autoturismului. Totul cat se poate de rapid si la preturi extrem de mici! Sunati-ne pentru detalii sau vizitati-ne la sediu

Produse si Servicii

Reparatii alternatoare
Ne ocupam de cele mai rapide reparatii de alternatoare - orice model, orice masina, orice defectiune!

Verificare
Specialistii nostri pot ajuta si cu: verificare parametri alternator, verificare parametri electromotor, verificare parametri sistem electric auto - indiferent de modelul autoturismului dumneavoastra.

Reparatii
Orice defectiune este reparata in cel mai scurt timp posibil de electricienii din service. Acestia au experienta majora in domeniu si sunt la curent cu cele mai noi tehnologii.

Reparatii electromotoare
Avem solutii si pentru electromotorul masinii dumneavoastra! Putem rezolva intr-un mod profesionist si ieftin problemele aparute!

Diagnosticare
In functie de rezultatele verificarilor si masuratorilor efectuate putem trece la partea de diagnosticare alternator, diagnosticare electromotor sau diagnosticare sistem electric auto.

Lucrari de durata
In cazul in care defectiunea necesita un interval mai mare de timp pentru remediere, o puteti lasa cu incredere la noi si ridica atunci cand totul e gata.

Consultanta
In cazul in care este necesara achizitionarea de componente sau piese noi, specialistii nostri va pot ajuta sa faceti alegerea cea mai potrivita. Experienta noastra reprezinta garantia calitatii!

Alte servicii
In situatii de urgenta majora ne putem deplasa (contra cost) cu unitatea mobila spre dumneavoastra. Firma noastra ofera si alte servicii: diagnoza auto, instalare sisteme de iluminare de tip xenon etc

Galerie foto