Service Reparatii Service Auto Brasov

Service Auto Brasov

Service Reparatii Service Auto Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Auto Brasov - Service Reparatii Brasov.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service Auto Brasov
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service Auto Brasov

Produse si Servicii


I.T.P.

Sau inspectia tehnica periodica reprezinta o verificare tehnica periodica si obligatorie a masinii.

 • Pentru realizarea ITP-ului sunt necesare urmatoarele documente:
 • Cartea de identitate a vehiculului (CIV)
 • Certificat de inmatriculare in original
 • Asigurare de raspundere civila auto obligatorie (RCA)
 • BI/CI a celui care se prezinta cu vehiculul.

 ITP si pentru motociclete

Asigurari auto

 • La sediul nostru se pot incheia asigurari auto RCA – asigurare obligatorie si CASCO – asigurare facultativa. Oferim preturi competitive pentru ambele tipuri de asigurari.

Tahografe

 • Oferim servicii de verificari, reparatii si montaje tahografe si limitatoare de viteza.

Tahograful digital imbina caracteristicile unui ceas cu cele ale unui vitezometru. Conectat la motorul autovehiculului, tahograful inregistreaza viteza autovehiculului, precum si daca se afla in miscare sau stationeaza. Instalarea si utilizarea unui tahograf digital sunt obligatorii pentru anumite categorii de vehicul potrivit Reglementarilor Europene, iar obiectivul sau este acela de a mentine siguranta soferului si de a evita perioadele prelungite de sofat, care ar putea sa cauzeze, mai departe, probleme de siguranta pentru activitatea rutiera.

Tahograful digital mai poate fi numit si unitate vehicul, respectiv UV. Unitatea vehicul stocheaza in memoria sa interna, precum si separat, pe cardul de sofer, date in format digital, ce fac referire la activitatile soferului si ale vehiculului condus.

Piese auto

Probabil ca fiecare conducator auto s-a confruntat macar o data cu o problema legata de schimbul pieselor auto. Pentru un cumparator mai putin interesat, termenii O.E.M, aftermarket si schrot ar putea crea confuzie. Acestia sunt termeni frecvent utilizati in piata auto care desemneaza diverse tipuri de piese auto, iar pentru multi dintre soferi diferenta dintre acesti termeni este esentiala.

La PopService gasesti o gama larga de piese pentru masina ta, te vom indruma spre cea mai buna optiune pentru tine si va oferim un discount de 10% la orice piesa pentru ambreiaj sau distributie. Lucram cu cei mai mari distribuitori de piese auto din Romania si din U.E.

Geometrie directie

Reglarea geometriei consta in ajustarea partilor de suspensie fata si spate. O reglare incorecta a masinii dumneavoastra poate conduce la uzura prematura a anvelopelor. Daca observati ca masina dumneavoastra vireaza la dreapta sau la stanga atunci cand eliberati o secunda volanul pe un drum drept, trebuie sa verificati geometria.

Diagnoza computerizata
Serviciul de DIAGNOZA consta in verificarea (diagnosticarea) computerizata a masinii dumneavoastra. Diagnosticarea se face folosind sisteme computerizate si interfate specifice fiecarui tip de masina. Se poate diagnostica orice tip de autoturism ce permite accesul digital sau analogic la modulele electrice sau electronice ale masinii. De asemenea se poate face diagnoza si pentru autoutilitare si microbuze.

Anvelope

Oferim o gama larga de anvelope de iarna si vara de toate dimensiunile si de la marea majoritate a producatarilor din tara si strainatate. Anvelopele noastre sunt conform standardelor nationale si internationale.

Folii autorizate

Vă oferim servicii de montaj folie auto omologată – în service autorizat R.A.R.

Avantaje aplicare folie auto:

 • Reduc semnificativ caldura si stralucirea in interiorul masinii.
 • Reduc riscul ranirii cu cioburi in cazul unui accident, folia actioneaza ca un invelis ce tine cioburile lipite prevenind astfel imprastierea cioburilor geamului crapat.
 • Dau un aspect mai elegant exteriorului.
 • Protejeaza impotriva hotilor (Folie Antiefractie).
 • Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat.
 • Protejeaza impotriva indiscretiei si a hotilor (dupa aplicarea foliei auto obiectele din interior – telefoane, genti, instalatie audio, marfa- nu mai sunt o prada usoara pentru raufacatori).
 • Creste confortul soferului si al pasagerilor

Vopsitorie

Specialistii nostri in vopsitorie auto isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii.

Tractari

Oferim servicii de tractari auto si remorcari, transport autoturisme avariate, autoturisme defecte.

Reparatii, service auto

Oferim o gama larga de reparatii auto intr-un cadru profesional si la standarde inalte. Personalul va pune la dispozitie competenta necesara dumneavoastra, prin serviciile ireprosabile pe care le meritati.