Service Reparatii Service Auto Braila

Radacini Motors Braila

Service Reparatii Service Auto Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Radacini Motors Braila - Service Reparatii Braila.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service Auto Braila
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service Auto Braila

CEA MAI BUNA OFERTA

La service-ul Radacini Braila (IRMEX) primesti cel mai bun raport pret / calitate pentru reparatiile cu piese originale Opel, Chevrolet, Mazda, Citroen sau Suzuki.
Iti oferim transparenta in emiterea facturilor si asupra preturilor, iar orice modificare sau operatie aditionala va fi mai intai agreata cu tine.

In plus, iti oferim decontare directa cu cele mai importante societati de asigurare din tara (ALLIANTZ TIRIAC, ASIROM, BCR ASIGURARI, GENERALI ASIGURARI, GROUPAMA ASIGURARI, OMNIASIG, UNIQA). 

CONFORT SI SERVICII COMPLETE
La Radacini Braila (IRMEX) ne pasa de tine si de masina ta si iti oferim: O sala de asteptare moderna unde esti servit in mod gratuit cu o bautura la alegere, Posibilitatea de a viziona din sala de asteptare lucrarile efectuate la masina aflata in service, Internet Wireless si Parcare spatioasa cu acces usor. 

REPARATII LA STANDARDE
Service-ul Radacini Braila (IRMEX) este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru intretinerea si repararea masinii tale. Iti oferim o gama intreaga de operatiuni:

 • Mecanica-Electrica, Tinichigerie-Vopsitorie
 • ITP
 • Geometrie Roti, Test frana si amortizoare
 • Testare noxe
 • Montaj de accesorii (alarme auto, GPS, DVD, car kit, telefon mobil, pornire de la distanta)
 • Schimb de anvelope si Echilibrat roti
 • Mentenanta instalatiei de aer conditionat 

CALITATE GARANTATA
Folosim piese originale cu garantie acordata de producator, montate de tehnicieni instruiti conform standardelor Opel, Chevrolet, Mazda, Citroen sau Suzuki.

 • Garantie 24 luni pentru toate piesele de schimb
 • Garantie 3 luni la operatiile de manopera
 • Aplicam tehnici de reparatii aprobate de producator
 • Service-ul nostru este certificat cu standardul de calitate ISO 90001

 

Produse si Servicii

Service-ul Radacini Braila (IRMEX) iti ofera servicii profesionale de reparatie si intretinere pentru masina ta Opel, Chevrolet, Mazda, Citroen, Suzuki si orice alta marca la cele mai avantajoase preturi. Ai garantia reparatiilor realizate exclusiv cu piese si accesorii originale, de catre o echipa profesionista de tehnicieni instruiti periodic prin cursuri organizate de Opel, Chevrolet, Mazda, Citroen, Suzuki .

Service-ul Radacini Braila (IRMEX) este este service-ul pe care te poti baza atunci cand masina ta are nevoie de atentie. Executam toate tipurile de operatiuni de mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie si ITP cu echipamente de ultima generatie. Realizam reparatii si servicii de intretinere de la cele mai uzuale la cele mai complexe, pentru autovehicule Opel, Chevrolet, Mazda, Citroen, Suzuki si orice alta marca.

Galerie foto