Service Reparatii Service Auto Bragadiru

Top Speed Service

Service Reparatii Service Auto Bragadiru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Top Speed Service - Service Reparatii Bragadiru.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service Auto Bragadiru
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service Auto Bragadiru

  S.C. Top Speed Service este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in 1993 si are ca principale activitati: comert si servicii in domeniul auto, asigurari.
  Prin investitiile facute in locatie, atat material cat si din punct de vedere al resurselor umane, scopul nostru este de a raspunde cu promtitudine si profesionalism tuturor nevoilor clientilor nostrii.
  Politica noastra este aceea de a pune clientul in centrul activitatii noastre din punct de vedere al importantei, tinta noastra fiind de a construi parteneriate solide, corecte si de durata cu clientii nostrii prin calitatea produselor si serviciilor oferite.
  Top Speed Service are personal specializat in mecanica, tinichigerie, vopsitorie, intretinere auto.
  Deasemenea, fiecare lucrare este supervizata de catre inginerii nostrii. Rolul acestora este de a supraveghea si a indruma fiecare lucrare, in acest fel asigurandu-ne ca fiecare client devine un client multumit.
  Pregatirea personalului este asigurata prin participarea la cursuri de specialitate organizate de principalii furnizori.
  Elevatoare, rampe, aparate de masura si control, testere, cuptor de vopsit si sdv-uri de ultima generatie sunt dotari ce vin in ajutorul specialistilor nostri, pentru lucrari profesionale si la standarde calitative de calitate pentru a satisface cerintele clientilor.

Produse si Servicii

  • Mecanica
  • Electrica
  • Tinichigerie
  • Vopsitorie
  • Testare computerizata
  • I.T.P - R.A.R
  • Asistenta rutiera

Galerie foto