Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Targu Mures

GAMRO Import Export SRL

Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre GAMRO Import Export SRL - Service Reparatii Targu Mures.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Targu Mures
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Targu Mures

GAMRO Import Export SRL
Piese de schimb pentru utilaje de constructii
Reparatii motoare
0744.241.725

Deviza noastra este: servirea clientilor cu toate piesele dorite dintr-o singura mana!

Firma noastra se ocupa cu furnizarea pieselor de motoare pentru utilaje de constructii de un nivel ridicat, importate din Germania la clienti existenti si la cei noi. Oferim piese si alte servicii pentru o gama mare de utilaje de constructii: piese motoare (Deutz, Hanomag, Lombardini, Hatz, Kubota, Yanmar, Cummins, Liebherr, Isuzu, Mitsubishi, Perkins, Volvo, Iveco, Caterpillar, etc.), cutie de viteze - reductoare, sisteme de antrenare ( transmisii finale utilaje, piese sisteme de franare, axe si piese de axe ), echipamente hidraulice ( pompe hidraulice cu roti dintate, motoare hidraulice, pompe hidraulice cu pistoane, cilindri hidraulici, piese si seturi de garnituri cilindri hidraulici, distribuitoare hidraulice ), echipamente electrice (alternatoare si electromotoare: Komatsu, Liebherr, Deutz, Caterpillar), echipamente de lucru (dinti si adaptori cupa excavare, lame cupe utilaje, spituri si dalti picoane, cupe buldoexcavatoare si excavatoare), filtre, echipamente de caroserie, piese stivuitoare, masini comunale.

Aici intervenim noi in sprijinul dvs. oferindu-va serviciile noastre. Fiind o firma romana-germana, cu peste 500 de furnizori la activ pentru toata gama de utilaje si experienta mai multor ani de activitate, putem sa va ajutam la determinarea pieselor dorite cat si la livrarea acestora pana la usa Dumneavoastra!

Va oferim numai piese de calitate - originala sau cea a primului producator - la un pret avantajos. Cu siguranta veti intampina cazuri in care piesele din alte surse vor fi mai ieftine, insa si de o alta calitate! La sfarsit veti ajunge la concluzia finala ca noi suntem o alternativa mai buna, mai simpla, mai avantajoasa si mai sigura.

Cu siguranta veti intampina cazuri in care piesele din alte surse vor fi mai ieftine, insa si de o alta calitate, iar calitatea aduce inapoi investitia initiala prin superioritate, durabilitate si satisfactia clientilor.

Dorinta noastra este sa va oferim produse intregi si piese de calitate in timp, la un pret avantajos.

Produse si Servicii

  Executam reparatii la o gama variata de motoare, printre altele: Amann, Atlas, Caterpillar, Cummins, Daewoo, Deutz, Detroit, Fendt, Fiat, Furukawa, Hanomag, Hatz, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, John Deere, Kawasaki, Kobelco, Kohler, Komatsu, Kubota, Liebherr, Lombardini, Man, Mercedes, Mitsubishi, MWM, Volvo-Penta, Perkins, Renault, Same, Ssamsung, Scania, Steyr, Toyota, Vovo, Yanmar etc.

Produse:
Motoare
Filtre
  Toate filtrele de care aveti nevoie le gasiti la firma noastra: filtre de ulei, filtre de combustibil, filtre de aer, filtre hydraulice, filtre separatoare, filtre cabina, filtre industriale. Oferim cele mai bune si avantajoase preturi, calitatea germana, garantia producatorului asigurata (calitate de prim producator) dar si livrarea acestora unde doriti Dumneavoastra!
  Livram filtre pentru toate gama de vehicule: masini mici, utilaje agricole, utilaje de constructii, compresoare, camioane, utilaje forestiere, autobuzuri, stivuitoare.
  In afara de filtre originale, livram filtrele multori producatori cunoscuti: Alco, Argo Hytos, Baldwin, Donaldson, EHC, EPE, Fairey-Arlon, Fleetguard, Hengst, Hydac, Internormen, Knecht, Mahle, Mann+Hummel, MP-Filtri, Pall, Racor, RT Filtertechnik, Rexroth, UFI etc.

Echipamente electrice

  • Alternatoare si electromotoare

Program
Luni-Vineri: 08:00 - 17:00

Galerie foto