Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Targu Mures

Sc Gamro import Export Srl

Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sc Gamro import Export Srl - Service Reparatii Targu Mures.


Descriere Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Targu Mures

Deviza noastra este: servirea clientilor cu toate piesele dorite dintr-o singura mana!

Daca sunteti raspunzator pentru un parc de utilaje, stiti cat de greu este sa gasit piesele necesare intr-un timp relativ scurt, la un pret avantajos si la o calitate optimala!

Aici intervenim noi in sprijinul dvs. oferindu-va serviciile noastre. Fiind o firma romana-germana, cu peste 500 de furnizori la activ pentru toata gama de utilaje si experienta mai multor ani de activitate, putem sa va ajutam la determinarea pieselor dorite cat si la livrarea acestora pana la usa Dumneavoastra!

Va oferim numai piese de calitate - originala sau cea a primului producator - la un pret avantajos. Cu siguranta veti intampina cazuri in care piesele din alte surse vor fi mai ieftine, insa si de o alta calitate !!!! La sfarsit veti ajunge la concluzia finala ca noi suntem o alternativa mai buna, mai simpla, mai avantajoasa si mai sigura.

Putem sa va ajutam de altfel si in economisirea costurilor de acaparare ale pieselor dorite, avand posibilitatea sa va oferim si factura externa ( nu se achita TVA).

Oferim spre vanzare numai piese de calitate germana si europeana la cele mai accesibile preturi de pe piata.

Portofoliu activ de peste 200 de marci.

Galerie foto