Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Targu Jiu

SC Exponential SRL

Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Exponential SRL - Service Reparatii Targu Jiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Targu Jiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Targu Jiu

Înfiintata în 1996, firma EXPONENTIAL a pornit pe un drum nou la acea vreme în România, propunându-si înca de la început sa dezvolte în permanenta solutii menite sa garanteze accesul rapid, simplu si continuu la tehnologie durabila si service profesionist. 
În toti acesti ani de experienta în comercializarea de produse si accesorii performante, am devenit partener al celor mai importanti producatori si importatori în domeniu: ROBERT BOSCH, ANDREAS STIHL Motounelte, AGT, INTERPRIMA, KARCHER, BRACO sunt doar câtiva dintre furnizorii nostri. 
În prezent, firma îsi desfasoara activitatea în trei orase importante din partea de sud a tarii: Tg-Jiu, Craiova si Slatina, precum si într-o localitate mai mica din judetul Gorj, Motru. Avem de asemenea o retea proprie de distribuitori în zona Olteniei. 
O echipa dinamica si competitiva formata din peste 60 angajati activeaza în mai multe departamente: Scule electrice si utilaje pentru constructii, Masini agricole si de gradinarit, Centrale termice - Climatizare, Service - Închirieri utilaje, Depozit - Logistica, Administrativ. 
Proiectele noastre prezente si viitoare includ: inaugurarea în 2008 a noului sediu de birouri în Tg-Jiu, care cuprinde si noul magazin Centrale Termice - Climatizare, deschis deja in luna decembrie 2007; finalizarea in 2009 a investitiei din Tg-Jiu constând într-un show-room si atelier service în valoare de cca 500.000 EURO, cu o suprafata utila de peste 1.000 m2; pregatirea pentru investitii asemanatoare în cursul anului 2009 în Craiova si Slatina. 
Toata aceasta activitate este înscrisa în strategia noastra de lucru cu dumneavoastra, colaboratorii nostri: 
ECHIPATI PENTRU PERFORMANTA ! 

Galerie foto