Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Suceava

S.C. TEHNIC TOOLS S.R.L.

Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. TEHNIC TOOLS S.R.L. - Service Reparatii Suceava.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Suceava
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Suceava

TEHNIC TOOLS SRL a fost infiintata in anul 2006. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal Comert cu amanuntul al altor bunuri noi, in magazine specializate. Cu o echipa de profesionisti cu  experienta in domeniu, misiunea noastra va fi si in continuare sa oferim clientilor nostri scule si utilaje profesionale la cel mai bun pret, consultanta de specialitate, servicii de transport, livrare si punere in functiune. Oferim service, in garantie si post garantie, de calitate, asa cum i-am obisnuit deja pe partenerii nostri.

Oferim service in garantie si post garantie pentru scule electrice, utilaje pentru constructii, aparate de sudura, generatoare de curent, compresoare si motocompresoare, pompe, hidrofoare, bobinaj motoare electrice, reparatii electronica industriala si automatizari de la proiect pana la punerea in functiune. Dispunem de personal calificat si cu multa experienta, specializat pentru toate categoriile de produse comercializate. 

Galerie foto