Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Ploiesti

Service Utilaje Ploiesti

Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Utilaje Ploiesti - Service Reparatii Ploiesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Ploiesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Ploiesti

Inca din 1998  s-a preocupat sa prezinte clientilor nostri produse noi, tehnologie noua si service in garantie si postgarantie la toate produsele oferite. Incercam in permanenta sa ne respectam partenerii, sa aflam nevoile si sa prezentam oferte speciale.

Politica  este predilect orientata spre clienti si se centreaza pe asigurarea calitatii serviciilor prestate si satisfactia clientilor. Calitatea produselor livrate urmare a unei selectii atente a furnizorilor, precum si prestarea de servicii cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motiveaza o politica coerenta orientata catre succes.

Misiunea noastra este dezvoltarea afacerii in conditiile respectarii reglementarilor legale, a angajamentului social al firmei, dar si a calitatii si integritatii mediului inconjurator. Calitatea oferita presupune respect fata de clienti, conditie absolut necesara in dezvoltarea afacerii si scop declarat al firmei. Inca din 2004 am fost certificati ISO 9001. In 2009 am primit recertificarea ISO 9001:2007, precum si certificarea conform EN ISO 14001:2004, BS OHSAS 18000:2007 si SA 8000 din partea EUROCERT.

Viziunea noastra este furnizarea de produse si servicii de calitate. Politica  este predilect orientata spre clienti si se centreaza pe asigurarea calitatii serviciilor prestate si satisfactia clientilor. Calitatea produselor livrate urmare a unei selectii atente a furnizorilor, precum si prestarea de servicii cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motiveaza o politica coerenta orientata catre succes

Valorile  sunt orientate catre client, misiunea principala fiind Clientul pe primul loc. Principalele valori promovate de noi sunt atitudinea corecta si respectul fata de client, angajament, integritate, munca in echipa. Fiecare client este tratat special si intocmim oferte cu conditii de pret si de plata cat mai convenabile de la toti furnizorii aflati in portofoliul nostru. In vederea asigurarii de servicii cat mai bune pentru clientii nostri oferim service in garantie si postgarantie pentru toate echipamentele oferite la vanzare.

 este numarul 1 pe piata din judetul Prahova la vanzarea de echipamente industriale. Pe piata din Romania suntem printre cei mai mari distribuitori de scule electrice profesionale si utilaje de mica mecanizare pentru constructii, oferind servicii complete clientiilor nostri. Anual am reusit sa dezvoltam colaborarea cu furnizorii nostrii pentru a oferi cele mai bune conditii si partenerilor nostri. Ne alegem furnizorii in functie de potentialul acestora de a satisface cerintele clientilor nostri in domeniul serviciilor – tehnologie noua, produse noi, asigurearea de piese de schimb pentru service in garantie si postgarantie.

 distribuie scule electrice de la producatori de renume mondial precum BOSCH, MAKITA, FEIN, DEWALT, HITACHI. Stocurile de scule si piese de schimb pentru acestea va stau la dispozitie. Pentru aceste scule electrice veti gasi la noi si toata gama de accesorii necesara - burghie metal si lemn, burghie SDS Plus si MAX, dalti si spituri, carote diamantate beton, carote metal, panze pendular, discuri lemn, discuri metal si produse abrazive si alte accesorii de care aveti nevoie

Pentru domeniul constructiilor  este furnizor de utilaje de mica mecanizare care va vor ajuta in proiectele dumneavoastra. Aceste utilaje de constructii cuprind maiuri compactoare, taietoare de asfalt / beton, vibratoare de beton, placi compactoare, vibratoare de beton si masini de finisat betonul. Calitatea deosebita a acestor utilaje este asigurata de furnizori importanti precum ENAR, OSCAR, TECHNOFLEX, SCHWAMBORN in calitate de importator direct.

Pentru partenerii nostri venim in intampinarea problemelor de pe santier cu tehnologie noua in domeniul gauriri betonului, betonului armat, dar si a altor materiale de constructii. Masinile profesionale de gaurit cu carota WEKA sunt destinate gauriri fara percutie. Aceste masini au posibilitatea de a lucra manual sau fixate pe stativ, pentru gaurirea umeda sau uscata, ceea ce le ofera maximul de eficienta. Deasemenea dispunem de tehnologia necesara pentru reconditionarea carotelor in cazul deteriorarii acestora. Discurile si carotele diamantate oferite de noi sunt de la TEAM THALER, producator german de astfel de accesorii. Oferta generala cuprinde si generatoare de curent monofazate, trifazate si cu sudura cu puteri de la 1 kVA pana la 300 KVA. Producatorii acestor utilaje sunt TRESZ, PRAMAC si WFM. Pentru clientii nostri oferim compresoare de aer cu piston si elicoidale FINI, scule pneumatice Chicago Pneumatics si RODCRAFT. Diversitatea ofertei noastre este completata de scule si unelte de mana UNIOR si STANLEY. Sectorul de curatenie si spalare este reprezentat de masini de spalat cu presiune si aspiratoare profesionale BIEMMEDUE BM2 si GHIBLI, motounelte, motofierastraie, motocoase produse de firma HUSQVARNA. Pompe, hidrofoare si motopompe pentru apa curata, apa semimurdara si murdara de la KOSHIN, DAISHIN, PENTAX, PEDROLLO, EBARA.

In domeniul sudurii  va ofera Echipamente pentru sudare MMA, MIG-MAG, TIG si echipamente pentru taierea cu plasma, accesorii oferite de DUCTIL, LINCOLN si TELWIN. Avem in oferta generala consumabile de sudura - electrozi de toate tipurile, sarma plina si tubulara mig-mag, sarma pentru sudura tig, baghete brazare, etc. produse de grupul SAF-FRO.

Oferta generala de servicii este completata cu activitatea de inchirieri scule electrice si utilaje pentru constructii, impreuna cu accesoriile necesare. Tarifele sunt convenabile, iar pentru o durata mai mare de inchiriere se aplica discounturi semnificative.

Portofoliul nostru de produse include incepand din 2011 si echipamente pentru protectia muncii. Suntem distributori celor mai importanti producatori si importatori de pe piata romaneasca. Selectia acestora s-a efectuat pe baza celui mai bun raport pret/calitate.

Pe langa cele prezentate mai sus in oferta curenta  realizeaza lucrari de montaj pentru incalzire cu centrale termice Junkers–BOSCH, Protherm–VAILLANT si Weissman. Firma este acreditata ISCIR pentru montajul, punerea in functiune si service-ul echipamentelor termice.

Avem o retea de distribuitori in zonele prezentate si in intreaga tara in orasele Brasov, Pitesti, Craiova, Tg. Jiu, Bucuresti, Constanta, Sibiu, Bacau, Cluj Napoca, etc. In continuare cautam distributori in toate orasele din tara pentru a comercializa echipamentele importate de firma noastra, precum si cele aflate in oferta curenta. 

Galerie foto