Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Paulesti

Service Scule Utilaje Paulesti

Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Paulesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Scule Utilaje Paulesti - Service Reparatii Paulesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Paulesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Paulesti

Activitatea de bază a firmei este comercializarea sculelor electrice, utilajelor de construcţii, aparatelor de sudură, generatoarelor, maşinilor de grădinărit, accesoriilor. Comercializăm numeroase din cele mai însemnate mărci de utilaje, scule de mână şi utilaje mari existente în România, ca: Makita, Fein, Dolmar, Maktec, DeWalt, Weber, Robin, Subaru, Szentkiralyi, MTD, Milwaukee, Proma, Rodcraft, MBW. De asemenea vă oferim o gamă largă de scule de mână profesionale şi de uz gospodăresc: Proxxon, Unior, Felo, Topex, TopTools, KsTools, Wiha, şi aparate de măsură: Stabila, Makita. Intenţia noastră este de a vă oferi aceste produse de calitate la preţuri rezonabile, ofertele permanente ale firmei fiind completate cu numeroase promoţii irezistibile.

Această gamă largă de produse se completează cu o listă de servicii oferite de către firma noastră. La sediul firmei găsiţi service-ul special amenajat pentru repararea a tuturor utilaje comercializate de către noi. Suntem service autorizat al sculelor: Makita, Fein, Dolmar, Maktec, Weber, Robin, Subaru, Szentkiralyi, MTD. Colegii noştri lucrează pentru a vă servi cât mai rapid şi eficient, majoritatea reparaţiilor fiind efectuate în 24 de ore. Repararea maşinilor în perioada de garanţie şi post-garanţie este doar una dintre serviciile oferite de către service-ul nostru. Înainte de repararea utilajelor este şi mai importantă întreţinerea acestora. Echipa noastră vă stă la dispoziţie pentru revizia, recondiţionarea sculelor. Pentru informaţii suplimentare vizitaţi meniul Service.

Ne este foarte important ca Dumneavoastră să găsiţi cea mai bună soluţie pentru nevoile actuale şi cele potenţiale. Încercăm să vă îndrumăm către cea mai bună alegere în achiziţionarea utilajelor, a accesoriilor, şi a consumabilelor. În această privinţă găsiţi mai multe informaţii în meniul Suport.

Dacă această scurtă prezentare a firmei v-a atras atenţia, vizualizaţi cu încredere gama noastră virtuală de pe site în meniul Produse sau vizitaţi sediul nostru la adresa afişată la datele de Contact.

Vă aşteptăm cu drag!

Galerie foto