Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Magurele

Scule Utilaje

Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Magurele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Scule Utilaje - Service Reparatii Magurele.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Magurele
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Magurele

Sculedescule.ro va recomanda sa plasati comanda prin intermediul acestui site, deoarece, in acest fel identificarea produselor comandate este clara si se evita aparitia oricaror erori.Pentru a putea plasa o comanda on-line in cadrul magazinului virtual de scule, trebuie sa va creati un cont pe acest site iar datele de identificare trebuie sa fie valide. 

Cosul de cumparaturi va permite sa adaugati produsele dorite prin accesarea butonului "Cumpara". De fiecare data cand veti adauga un produs in cosul dumneavoastra de cumparaturi pe ecran va apare o fereastra in cadrul careia veti putea vizualiza comanda. La momentul in care doriti sa lansati comanda dumneavoastra, accesati butonul "Plateste" si selectati modalitatea prin care doriti sa lansati comanda (telefonic sau inregistrandu-va in site). Daca alegeti varianta de inregistrare in site, urmati pasii solicitati in care ne furnizati datele dumneavoastra de contact.

Dupa completarea acestor informatii selectati optiunile de abonare la Newsletter si acordul temenilor sculedescule.ro si incheiati comanda apasand pe butonul "Confirma comanda". Un e-mail de confirmare a comenzii veti primi pe adresa de e-mail mentionata la Contact.Echipa sculedescule.ro va recomada sa verificati inca o data informatiile furnizate inainte de accesarea acestui buton.

Galerie foto