Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Floresti

Service Scule Electrice Floresti

Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Floresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Scule Electrice Floresti - Service Reparatii Floresti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Floresti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Floresti

Epinvest SRL este o companie infiintata in anul 1994 la Cluj si este unul dintre principalii importatori si distribuitori de scule electrice, utilaje pentru constructii, sisteme si echipamente pentru incalzire centrala si apa calda menajera, cat si un centru de inchirieri si service foarte bine dotat cu aparatura performanta si cu personal calificat.

In cei aproape 20 ani de existenta avand o continua crestere si dezvoltare, compania a creat o retea nationala de distribuitori dezvoltand relatii durabile cu foarte multi clienti ai firmei.

Pe langa continua crestere a retelei de distribuitori, compania are in vedere si deschiderea mai multor puncte de lucru in tara, care sa completeze numarul celor existente deja la Alba Iulia, Baia Mare, Brasov, Miercurea Ciuc si Targu Mures.

SC EPINVEST SRL este axata pe promovarea cu profesionalism doar a produselor de calitate superioara .Compania noastra ofera pietei de constructii, instalatii, transport, industrie, prelucrarea lemnului, curatenie si multe alte domenii, produse care se numara printre cele mai bine vandute din lume.

Unul dintre punctele noastre forte este si calitatea echipei a carei rezultat se reflecta in relatiile durabile care s-au dezvoltat cu clientii firmei atat pe vanzari cat si pe service.

Angajatii companiei sunt foarte bine organizati pe activitati si departamente si beneficiaza periodic de cursuri de pregatire profesionala. Acestia sunt implicati in atingerea obiectivelor firmei si lucreaza dupa planuri de lucru bine stabilite.

Cei aproape 60 de angajati din cele sase judete din tara isi entuziasmeaza clientii satisfacand nevoile acestora prompt, complet si oferind intotdeauna solutii fiabile .

Incepand din 2011 detinem certificarea sistemului de management al calitatii, in conformitate cu standardele de referinta ISO, sistem care ne-a ajutat sa crestem satisfactia clientilor, in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite.

Galerie foto