Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Bucuresti-Sector 4

AtelierAsseb

Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre AtelierAsseb - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Descriere Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Bucuresti-Sector 4

AtelierAsseb
 Este un service de reparatii, intretinere si punere in functiune a sculelor si utilajelor echipate cu motoare pe benzina, diesel si electrice, folosite in constructii sau gradina.
0743.020.756

AtelierAsseb va ofera service profesional de intretinere si reparatii pentru toate sculele, echipamentele si utilajele folosite in constructii, industrie, casa si gradina, padure, pomicultura si agricultura.

service scule drujbe sector 4

Principalul nostru obiect de activitate este repararea, intretinerea si punerea in functiune a sculelor si utilajelor echipate cu motoare termice si electrice. Echipa noastra lucreaza pentru a va servi cat mai rapid si eficient, majoritatea reparatiilor fiind efectuate in cel mai scurt timp posibil. Inainte de repararea utilajelor este si mai importanta intretinerea acestora.

Produse si Servicii

Efectuam reparatii, intretinere si punere in functiune pentru:

  • Taietoare de asfalt, maiuri compactoare, demolatoare, placi compactoare, motor vibrator beton, cilindru vibrocompactor, finisor beton, elicopter beton, picamer;
  • Motosape, motocultoare, masini de tuns gazon, masini de tuns gard viu, motocoase, drujbe;
  • Masini de gaurit si insurubat cu sau fara percutie, alimentate la retea sau cu acumulator, flexuri, ferastraie circulare, ferastraie de banc, ferastraie pendulare sau verticale, drujbe, trimere, demolatoare, ciocane rotopercutoare, picamere, masini de tuns iarba;
  • Motopompe diesel si benzina;
  • Generatoare, grupuri electrogene de mica si mare putere, antrenate de motoare diesel sau benzina.

 

Comercializam din stoc sau la comanda toata gama de produse, piese de schimb, accesorii si consumabile pentru marcile BOSCH, MAKITA, HITACHI, MAKTEC, FOGO, KIPOR, STAGER, VERDINA, AGT, HONDA, SINCRO, BRIGGS & STRATTON, Robin SUBARU,  TRICOMSERV Pompe si nu numai.

service scule electrice sector 4

service scule electrice sector 4

service scule electrice sector 4

service scule electrice utilaje sector 4

Galerie foto