Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Bucuresti-Sector 4

Reparatii Scule Utilaje Bucuresti

Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Scule Utilaje Bucuresti - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Bucuresti-Sector 4
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Bucuresti-Sector 4

Firma va ofera service profesional de intretinere si reparatii pentru toate sculele, echipamentele si utilajele folosite in constructii, industrie, casa si gradina, padure, pomicultura si agricultura.

 

Principalul nostru obiect de activitate este repararea, intretinerea si punerea in functiune a sculelor si utilajelor echipate cu motoare termice si electrice. Echipa noastra lucreaza pentru a va servi cat mai rapid si eficient, majoritatea reparatiilor fiind efectuate in cel mai scurt timp posibil. Inainte de repararea utilajelor este si mai importanta intretinerea acestora.

Produse si Servicii

Efectuam reparatii, intretinere si punere in functiune pentru:

  • Taietoare de asfalt, maiuri compactoare, demolatoare, placi compactoare, motor vibrator beton, cilindru vibrocompactor, finisor beton, elicopter beton, picamer;
  • Motosape, motocultoare, masini de tuns gazon, masini de tuns gard viu, motocoase, drujbe;
  • Masini de gaurit si insurubat cu sau fara percutie, alimentate la retea sau cu acumulator, flexuri, ferastraie circulare, ferastraie de banc, ferastraie pendulare sau verticale, drujbe, trimere, demolatoare, ciocane rotopercutoare, picamere, masini de tuns iarba;
  • Motopompe diesel si benzina;
  • Generatoare, grupuri electrogene de mica si mare putere, antrenate de motoare diesel sau benzina.