Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Braila

Service Utilaje Braila

Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Utilaje Braila - Service Reparatii Braila.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Braila
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Braila


Service | Reparatii Pompe motoare hidraulice | Utilaje Constructii Braila

 Suntem o firma privata incadrata in subcategoria fabricarea utilajelor pentru extractie si constructii. Firma  are o echipa cu vasta experienta in efectuarea de reparatii utilaje de constructii.

  Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

 

  La echipamentele pentru care intervenim cu prima ocazie, initial executam o constatare si o evaluare pentru a determina starea generala a echipamentului de ridicat. In urma constatarii /evaluarii vom intocmi oferta de reparatie sau un antecalcul din care va rezulta costul de punere in functiune a stivuitorului iar stivuitorul va fi introdus si urmarit in baza noastra de date.

  Stivuitorul este utilajul care suplineste o multime de activitati pe care simpli angajati nu ar putea sa le faca. Aici nu este vorba de vointa ci de faptul ca unele sarcini pe care lucratorii le au, ar fi imposibil de realizat fara a se folosi si de utilaje.

  Capacitatea de ridicare a stivuitorului se bazeaza de obicei pe "centrul de greutate" a sarcini de ridicat. Fiecare stivuitor are o diagrama de sarcini pe care putem urmari variatia distantei centrului de greutate masurata de la baza furcii, raportind la greutatea sarcini de ridicat. Capacitatea de ridicare a stivuitorului se calculeaza de obicei la 500 mm masurat de la baza furcilor. Cu cat creste aceasta distanta, scade capacitatea de ridicare. In cazul in care sarcinile de ridicat sunt neobisnuit de lungi sau late, stivuitorul nu va putea ridica in conditii de siguranta. Cunoscand dimensiunile tipice si greutatea de sarcini impreuna vom putea stabili exact sarcina de ridicare de care aveti nevoie. Daca capacitatea de ridicare este subdimensionat stivuitorul nu se va putea folosi in conditti normale de siguranta, iar daca este suprdimensionata creste valoarea de achizitie si marimile de gabarit.

  Reparatia pompelor si motoarelor hidraulice se realizeaza dupa o tehnologie in care sunt prevazute in mod obligatoriu urmatoarele faze:

  • demontare, curatare, spalare;
  • investigare deteriorari, uzuri, jocuri etc. ale pieselor functionale si cauzele care le-au produs;
  • reconditionarea sau inlocuirea pieselor deteriorate si a etansarilor

  Inlocuirea pieselor functionale importante de care depinde realizarea parametrilor functionali si durabilitatea produsului reparat se face numai cu piese originale, livrate de producatorii ( Parker, Rexroth Sauer – Danfoss, Vickers etc.);

Produse si Servicii

  • Reparatii motoare termice (Deutz, Perkins, Hanomag, SW680, D110, D120)reparatii pompe motoare braila
  • Reparatii pompe si motoare hidraulice (Sauer, Linde, Hydromatik, Liebherr)
  • Reparatii convertizoare si cutii viteze hidramate (ZF, Clark, Hanomag)
  • Reparatii stivuitoare
  • Reparatii utilaje constructii si terasiere

Galerie foto