Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Botosani

Service Scule Botosani

Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Scule Botosani - Service Reparatii Botosani.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Botosani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Botosani

Principală activitate comercializarea de unelte electrice,echipamente şi instalatii de aer comprimatpompe şi sisteme de pompare a apei, generatoare de curent, echipamente pentru sudură, aparate de spălat cu jet de apă sub presiune, maşini şi echipamente de mică mecanizare. De asemenea, începând cu jumătatea anului 2006, suntem importatori direcţi pentru gama de utilaje de construcţii uşoare produsă de Belle Group.

Reţeaua noastră de magazine oferă din stoc cele mai variate modele din gamele de produse mai sus menţionate, destinate aplicaţiilor uzuale din sfera construcţiilor, activităţilor economice industriale, agricole, de transport sau de prestări servicii. Magazinele din Suceava şi Botoşani au propriul centru de service şi stoc permanent de piese de schimb, accesorii şi consumabile şi poate asigura prin personalul propriu calificat servicii de consultanţă la achiziţie, în exploatare, punere în funcţiune, reparaţii şi intreţinere. Cu excepţia punctelor de lucru din Suceava şi Botoşani, firma noastră mai are un sediu şi în oraşul Rădăuţi.