Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Arad

KALMAN OSTER

Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre KALMAN OSTER - Service Reparatii Arad.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Arad
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Arad

Kalman Oster SRL este o firmă de comerţ, care şi-a început activitatea în anul 1998 cu un magazin ce conţine articole destinate producătorilor de mobilă, în principal din import. Numitorul comun al acestor produse este calitatea ridicată. Activitatea a fost diversificată continuu cu activităţi de reprezentare şi distribuţie pentru diverşi producători străini în domenii conexe.

     În anul 2002 a fost deschis un al doilea magazin cu profil scule şi utilaje pentru utilizatori profesionişti. Deschiderea celui de-al doilea magazin a consacrat firma ca furnizor de scule şi utilaje diverse în Arad şi zona limitrofă. În prezent putem furniza clienţilor scule de mână, scule electrice, mică mecanizare în construcţii, utilaje pentru prelucrarea lemnului, accesorii şi consumabile, etc. Dezvoltarea vânzărilor a impus dotarea şi demararea unui atelier service pentru sculele vândute de noi şi pentru alte scule şi utilaje aflate în exploatarea clienţilor noştri. Din februarie 2009 magazinul de scule şi utilaje funcţioneaza împreună cu atelierul service într-o nouă locaţie.

     Solicitările clienţilor pentru scule, unelte, echipamente, maşini, etc. sunt onorate din stoc sau/şi pe bază de comandă şi provin de la diverşi furnizori atât din import cât şi din ţară. Mărfurile comandate pot fi livrate direct la client, se pot încheia contracte pentru livrări astfel încât produsele specifice necesare să fie livrate sigur şi rapid la termene prestabilite.

Galerie foto