Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Alexandria

Utilaje Alexandria

Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Utilaje Alexandria - Service Reparatii Alexandria.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Alexandria
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Alexandria

Infiintata in anul 2008 SC General Invest Srl din Loc. Alexandria Jud. Teleorman, este o firma care ofera servicii complete de lucrari de constructii civile si industriale cum ar fi : terasamente drumuri, podete, parcari, alei pietonale, spatii verzi, lucrarii de canalizare si aductiune cu apa, placari cu polistiren etc., inchirieri schela fatada si utilaje de constructii cu personal de deservire aferent.

Scopul SC General Invest Srl este de a construi eficient si sigur prin asigurarea calitatii, societatea find certificata ISO, Sistemul Integrat de Management al Calitatii " ISO 9001, ISO 14001,ISO 18001, prin respectarea termenelor stabilite si incadrarea in bugetele alocate.

SC General invest Srl contracteaza lucrari in sistem de anteprenoriat general direct de la beneficiar sau in sistem de subantrepriza, inchiriaza utilaje de constructii cu personal de deservire aferent.

Ca antreprenor general SC General Invest Srl raspunde ferm cererii clientului dand dovada de profesionalism si responsabilitate pentru o buna coordonare a seviciilor si lucrarilor, o urmarire atenta a dezvoltarii proiectului, adaptindu-l la necesitatile si cerintele beneficiarului.

Galerie foto