Service Reparatii Ochelari-Rame Timisoara

Optica Eugen

Service Reparatii Ochelari-Rame Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Optica Eugen - Service Reparatii Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ochelari-Rame Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ochelari-Rame Timisoara

De 30 de ani scriem istoria unuia dintre cele mai importante branduri ale Timisoarei, de care se leaga faima unui oras. Pe usa magazinului nostru au intrat, in 3 decenii, mii si mii de oameni si au iesit milioane de ochelari. In cei 30 de ani de activitate , ochelarii de la Optica Eugen cu lentile Zeiss au ajuns in toate colturile lumii si duc mai departe faima calitatii si competitivitatii germane. Am facut o traditie in a-ti fi de ajutor.

Optica Eugen este primul centru profesional care ofera servicii de optica in Timisoara la cele mai atractive preturi si inalte standarde din oras. Optica Eugen este numarul 1 in Romania partener ZEISS.

Produse si Servicii

Pe lângă determinarea exactă a dioptriilor şi montarea ochelarilor, Optica Eugen îţi oferă şi service pentru aceştia. Înlocuirea pernitelor, îndreptarea ramelor, schimbarea braţelor, înlocuirea şuruburilor, adaptarea ramelor sunt servicii gratuite pe care ţi le punem la dispoziţie, pentru ca fiecare produs să fie potrivit pentru tine...

Galerie foto