Service Reparatii Ochelari-Rame Suceava

Novaoptic

Service Reparatii Ochelari-Rame Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Novaoptic - Service Reparatii Suceava.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ochelari-Rame Suceava
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ochelari-Rame Suceava

Novaoptic Petru Rareș are o experiență de 12 ani în domeniul opticii medicale, oferind clienților săi:

  • produse de cea mai bună calitate: ochelari cu lentile premium (lentile progresive, lentile fotocromatice, lentile subțiate și lentile cu rezistență la impact)
  • servicii de consiliere în alegerea produselor (rame și lentile)
  • servicii de montaj, întreținere și reparație a ochelarilor.

Ne selectăm cu atenție furnizorii de rame, accesorii, lentile aeriene și lentile de contact pentru a da un plus de valoare tuturor produselor din optica noastră. Colecțiile noastre de rame cuprind peste 500 de exemplare care se actualizează săptămânal cu ultimele noutăți și modele din cele mai renumite brand-uri (Dior, Gucci, Versace, RayBan, Vogue, Trussardi, Police, Guess, etc) pentru a satisface cei mai exigenți purtători de ochelari.

În ceea ce privește lentilele, lucrăm în exclusivitate cu cei mai importanți și recunoscuți furnizori din domeniu: Essilor, Zeiss, Hoya, Rodenstock. Declarațiile de conformitate și garanția care însoțesc lentilele atestă calitatea acestor produse, oferind siguranță clienților Novaoptic. Montajul este realizat de către opticienii noștri cu aparatură de ultimă generație și un sistem de măsurare complet (Visioffice) care ne permite să obținem cu mare precizie parametrii ramelor și lentilelor folosite astăzi în optica medicală.

Novaoptic acordă o deosebită importanță satisfacției clienților. De aceea, punem un accent deosebit pe instruirea permanentă a consultanților profesionali și opticienilor prin cursuri și participări la târgurile naționale de optică. Din dorința de a îmbunătăți continuu calitatea produselor şi serviciilor oferite către clienţii săi, optica medicală Novaoptic este certificată conform standardului de calitate SR EN ISO 9001:2008.

Galerie foto