Service Reparatii Ochelari-Rame Iasi

SC OPTIMIT SRL

Service Reparatii Ochelari-Rame Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC OPTIMIT SRL - Service Reparatii Iasi.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ochelari-Rame Iasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ochelari-Rame Iasi

S.C OPTIMIT S.R.L este o companie localizata in Iasi, judetul Iasi, infiintata in anul 1994.  S.C OPTIMIT S.R.L pune la dispozitie produse de calitate ca lentile de contact, rame, ochelari. 

Firma noastra are un personal de 8 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Optimist S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. 

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 

Galerie foto