Service Reparatii Ochelari-Rame Cluj Napoca

Opticon

Service Reparatii Ochelari-Rame Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Opticon - Service Reparatii Cluj Napoca.


Descriere Service Reparatii Ochelari-Rame Cluj Napoca

  Reparatii Ochelari - Rame Cluj NapocaDe 16 ani, Opticon ofera clientilor servicii oftalmologice profesionale in centrele de optica, deschise in cele mai importante si mari orase din judetul Cluj.
  In 1998 am deschis primul centru de optica Opticon, la Turda. A urmat extinderea in Cluj-Napoca, prin deschiderea a doua noi centre de oftalmologie in centrul orasului Cluj-Napoca, in anii 2000 si 2002.
  In 2005 Opticon deschide al patrulea magazin, in Campia Turzii, urmand ca apoi, in 2006, reteaua de magazine sa se completeze cu un centru de optica in Dej si un centru nou si modern in Cluj-Napoca.

  Avem o gama variata de rame de ochelari, lentile pentru ochelarii de vedere, lentile de contact si ochelari de soare de la cele mai renumite firme si branduri din lume pentru toate gusturile si bugetele.Reparatii Ochelari - Rame Cluj Napoca  In plus, centrul de montaj din Cluj-Napoca este dotat cu aparatura computerizata de slefuire si taiere a lentilelor de ochelari de ultima generatie.
  Intotdeauna recomandarile sunt facute in urma unor consultatii in prealabil, consultatii oftalmologice profesionale asigurate de catre medici oftalmologi cu experienta de la Clinica Universitara de Oftalmologie si Optometrie din Cluj-Napoca.

  Pentru informatii suplimentare, va invitam la unul din centrele de optica din judetul Cluj, unde va asteptam cu oferte avantajoase si personalizate.
  La alegerea ramelor de ochelari perfecte nu este vorba doar de cadrul si modul in care acestea arata. Alegerea incepe pe baza prescriptiei medicale in urma consultatiei oftalmologice care te ghideaza in alegerea ramelor potrivite. Trebuie sa tinem cont si de tipul de lentila care sa se potriveasca ramei. Cele mai multe retete sunt compatibile cu toate cadrele, dar retetele complexe pot limita, uneori, alegerea preferata a ramelor de ochelari. Acesta este motivul pentru care opticienii din magazinele noastre va ofera consultanta de specialitate pentru ca ramele de ochelari pe care vi le alegeti sa se potriveasca prescriptiei medicale.


Produse si Servicii

Servicii Oftalmologice

Reparatii Ochelari - Rame Cluj Napoca

Determinari de dioptrii si alegerea ramelor de ochelari

Montaj lentile

Reparatii rame de ochelari si ochelari
  Pe langa determinarea exacta a dioptriilor si montarea ochelarilor, Opticon iti ofera si service pentru acestia, respectiv:

  • inlocuirea puferelor (pernitelor) ochelarilor
  • indreptarea ramelor sau ajustarea acestora
  • schimbarea bratelor
  • inlocuirea suruburilor.

  Aceste servicii sunt reallizate GRATUIT pentru clientii Opticon atat timp cat ochelarii sunt in garantie si contra cost daca garantia a expirat.

Galerie foto