Service Reparatii Ochelari-Rame Bucuresti-Sector 2

S.C. MOBAR SERVCOM S.R.L.

Service Reparatii Ochelari-Rame Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. MOBAR SERVCOM S.R.L. - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ochelari-Rame Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ochelari-Rame Bucuresti-Sector 2

Oferim o gama larga de servicii de reparatii ochelari precum si productia de piese de schimb pentru ochelari realizate in atelierul propriu. insigne turnate sau ambutisante.

Ne adresam in special persoanelor fizice sau firmelor ce comercializeaza ochelari localizate in Bucuresti sau imprejurimi, ce iau in considerare din rationamente de cost, net in avantajul clientului, repararea ochelariilor ca alternativa la inlocuirea lor cu altii noi.

Pentru lucrari mai deosebite, ce nu pot fi efectuate din diverse motive local in anumite zone ale tarii, acceptam si reparatii din provincie, in conditiile in care clientii accepta acoperirea costurilor de transport prin curierat rapid si a tuturor riscurilor ce deriva din aceasta operatiune, si numai  dupa ce primesc o evaluare a costului total de la noi. Pentru aceasta va rugam sa completati formularul de solicitare oferta din dreapta sau sa apelati la celelalte modalitati de contact.

 

Produse si Servicii

Servicii prestate / productie:

  • aparat sudura argon PUK 4 – LAMPERT

  • sudura otel neferoase aur argint titan aluminiu

  • sudura cu torta (flacara ) pe baza de apa

  • sudura torta oxigaz

  • piese de schimb originale

  • productie piese de schimb in atelier propriu

Galerie foto