Service Reparatii Ochelari-Rame Bucuresti-Sector 1

Optilaser S.R.L.

Service Reparatii Ochelari-Rame Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Optilaser S.R.L. - Service Reparatii Bucuresti-Sector 1.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ochelari-Rame Bucuresti-Sector 1
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ochelari-Rame Bucuresti-Sector 1

Centrul Medical Optilaser s-a infiintat in anul 2001 avand de la inceput ca activitate principala efectuarea interventiilor cu laser EXCIMER pentru corectarea viciilor de refractie.
Ulterior activitatea clinicii s-a dezvoltat, la CMO putandu-se efectua in prezent consultatii, investigatii si tratamente pentru patologia oculara la adult si copil. Diagnosticul se stabileste cu ajutorul unor dotari tehnice ultramoderne cu maxima acuratete, acest aspect fiind deosebit de important in special in cazul afectiunilor oftalmologice cu repercursiuni deosebite asupra calitatii vederii (vicii de refractie, glaucom, cataracta, retinopatie diabetica, hipertensiva, sindromul ochiului uscat etc.). De asemenea CMO ofera pacientilor sai posibilitatea de a fi consultati pentru "urgente" oftalmologice fara a fi necesara programarea in prealabil.

Preocuparea continua a personalului medical si administrativ pentru cresterea calitatii actului medical asigurat pacientilor a atras dupa sine tratarea cu succes a unui numar semnificativ de pacienti operati prin tehnicile ce utilizeaza laserul EXCIMER. Avand o echipa de specialisti oftalmologi cu deosebita calificare in efectuarea tratamentului "modern" cu laser (LASEK/ PRK) si dotarea cu laser EXCIMER performant, topograf corneean computerizat ORBSCAN de mare precizie, CMO este considerat unul dintre cele mai performante din Romania.

 

Galerie foto