Service Reparatii Ochelari-Rame Bacau

Reparatii Ochelari Bacau

Service Reparatii Ochelari-Rame Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Ochelari Bacau - Service Reparatii Bacau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ochelari-Rame Bacau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ochelari-Rame Bacau

Firma OPTICLASS s-a infiintat in anul 2000 in Bacau, avand ca obiectiv sa se impuna pe piata locala a serviciilor de optica medicala printr-o abordare moderna si profesionista.

In 2004, motivati fiind de afluxul de pacienti din zona judetului Neamt am deschis si in orasul Piatra-Neamt un centru oftalmologic OPTICLASS.

Ambele centre, avizate de Ministerul Sanatatii, functioneaza dupa normele si conditiile unui complex medical de performanta si cuprind cabinet oftalmologic, laborator de optica si spatiu de prezentare a articolelor optice.

Produse si Servicii

Servicii optica medicala in Bacau si Piatra-Neamt la cele mai inalte standarde: cabinet oftalmologic, laborator optica, spatiu de prezentare. Firma OPTICLASS s-a infiintat in anul 2000 in Bacau, avand ca obiectiv sa se impuna pe piata locala a serviciilor de optica medicala printr-o abordare moderna si profesionista. In 2004, motivati fiind de afluxul de pacienti din zona judetului Neamt am deschis si in orasul Piatra-Neamt un centru oftalmologic OPTICLASS. Ambele centre, avizate de Ministerul Sanatatii, functioneaza dupa normele si conditiile unui complex medical de performanta si cuprind cabinet oftalmologic, laborator de optica si spatiu de prezentare a articolelor optice.

Galerie foto