Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Sacele

Restaurari auto Balint

Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Sacele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Restaurari auto Balint - Service Reparatii Sacele.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Sacele
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Sacele

Istoria Atelierului Balint incepe la Brasov, in anul 1974, intr-o perioada in care toate atelierele de reparatii realizau lucrari de tinichigerie / vopsitorie doar pentru autoturismele autohtone (Dacia, Aro, Oltcit).

Posesorii putinelor autoturisme straine care circulau pe strazile Romaniei in acea perioada se confruntau cu o adevarata problema in cazul nefericit al unui incident in trafic. Imposibilitatea de a obtine piese de caroserie noi pentru a le inlocui pe cele avariate insemna ca, in majoritatea cazurilor, aceste piese trebuiaureparate manual, indiferent de severitatea avariilor.

Aici intervenea priceperea si maiestria mesterilor din cadrul Atelierului Balint, care reuseau sa repare orice element de caroserie pentru autoturisme straine, utilizand tehnici si scule aproape uitate in zilele noastre.

Atelierul de Restaurari Auto / Moto BALINT va pune la dispozitie intreaga gama de servicii de reconditionare si restaurare pentru masini clasice si de epoca.

Experienta de peste 35 de ani in domeniul auto va garanteaza calitatea si acuratetea istorica a lucrarilor efectuate.

Galerie foto