Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Pitesti

Restaurari constructii Pitesti

Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Restaurari constructii Pitesti - Service Reparatii Pitesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Pitesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Pitesti

Fatadele si structurile cladirilor din lemn, piatra, zidaria sunt aspru afectate in timp de precipitatii, vant, soare. Neglijarea acestor aspecte duce la accelerarea degradarii cladirilor.

Ambient Construct detine si o echipa specializata in restaurari. Sunt folosite tehnici traditionale de prelucrare a lemnului si a pietrei pentru recuperarea monumentelor arhitectonice din epocile trecute. De-a lungul timpului, am dobandit o vasta experienta cu care reusim sa repunem in valoare monumente istorice, case memoriale, biserici din lemn si din piatra, turnuri si ziduri de cetate, case vechi cu o arhitectura deosebita, obiecte de mobilier din lemn. Lucrarile de restaurare necesita multa dedicare si atentie, minutiozitate si inclinatii artistice din partea echipei executante. Lucrarile de restaurare sunt coordonate de artistul Cornel Carstea.

Echipa de restaurari este specializata in urmatoarele:
  - design, peisagistica, tehnici vechi;
  - pictura pe zid, lemn, sticla, metal, panza, suporturi ceramice;
  - tehnici de pictura ca fresca, ulei, tempera, acril, mozaic, zgrafito, poleiuri cu foita de aur si slagmetal, patine si polimaturi;
  - sculptura clasic, modern, modelaj, matriterie, placari artistice, bordari, sablari;
  - mozaicuri si betoane aparente, lucrari de piatra recompusa si imitatie de marmura (baroc), stucomarmura, stuk venetian, gleturi, vopsiri si decorari artistice, lustruire si tratare cu serlac, reconditionare.

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor de restaurare Ambient Construct. Pentru orice informatie suplimentara, nu ezitati sa ne contactati!

Galerie foto