Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Pascani

Restaurari lemn ASSEB

Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Pascani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Restaurari lemn ASSEB - Service Reparatii Pascani.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Pascani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Pascani

S.C. AS.SEB COMPANY S.R.L. a fost infiintata in anul 2005, intr-o perioada in care societatea romaneasca a fost marcata de schimbari profunde la nivel social, dar mai ales din punct de vedere economic.

La momentul infiintarii, domeniul de activitate al societatii a fost “pescuitul si piscicultura” – cod CAEN 0501. De la inceput si pana astazi,AS. SEB COMPANY si-a diversificat domeniile de activitate astfel incat in momentul de fata vorbim de mai multe domenii de activitate, si anume:

  • pescuit si piscicultura,
  • fabricarea de tamplarie din lemn masiv si stratificat (usi si ferestre), mobilier, scari, parchet, lambriu, diverse elemente din lemn,
  • restaurari tamplarie si mobilier din lemn,
  • contructii civile si poduri.

Calitatea produselor si serviciilor oferite de societatea noastra a fost un deziderat inca de la inceput, aceasta tinta fiind atinsa odata cu certificarile obtinute si anume:

  • SR EN ISO 9001:2001(ISO9001:2000)
  • SR EN ISO 14001:2005
  • OHSAS 18001:2004

Pe langa calitatea produselor si serviciilor oferite de catre noi, s-a pus un mare accent pe rapiditatea cu care comenzile sunt onorate, toate acestea reprezentand atuuri care au favorizat dezvoltarea.

Sistemul de lucru promovat de catre AS.SEB COMPANY se bazeaza pe un management riguros, pe profesionalismul si promptitudinea echipei noastre, pe exigenta si seriozitatea clientilor nostri, dar si pe respectul fata de clienti, care ne-au ajutat sa ajungem la acest nivel, pe care ne bazam in continuare sa avansam, asigurand acestuia un pachet complet de servicii, incepand de la preluarea comenzilor, efectuarea de masuratori si elaborarea proiectului de executie, pana la punerea in opera, inclusiv transportul.

Galerie foto