Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Otopeni

Sabion - restaurari

Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sabion - restaurari - Service Reparatii Otopeni.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Otopeni
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Otopeni

Dincolo de rolul ei de accesoriu, o bijuterie trebuie privită întotdeauna ca o moștenire de familie, o piesă pe care fiica ta o va purta cu deosebită plăcere și care la rândul ei, o va putea dărui fiicei ei; doar așa, creând o punte de legătură între generații, misiunea unei bijuterii este atinsă complet.

Bijuteriile sunt create din metale nobile, aur, argint ori platină, metale moi, care expuse  șocurilor mecanice se pot defecta ori deteriora.

Pentru astfel de situații, am creat cel mai modern atelier de restaurări de mare precizie din țara noastră, destinat bijuteriilor din metale prețioase. Pentru ca bijuteriile tale să înfrunte lupta cu timpul și să își păstreze un aspect mereu strălucitor, Atelierele Sabion vă stau la dispoziție cu orice fel de lucrări. De la ajustări ale mărimilor, la operațiuni de rodinare sau emailare și până la lucrări complexe de restaurare de bijuterie veche ori metode de verificare, refacere și protejare ale pietrelor unor bijuterii valoroase.

Pentru astfel de lucrări, te poți adresa în oricare dintre locațiile Sabion din țară. Să menționăm și faptul că Atelierele Sabion efectuează lucrări de restaurare și pentru alte bijuterii decât cele realizate în atelierele proprii.

Galerie foto