Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Oradea

Sanmarco - restaurari

Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sanmarco - restaurari - Service Reparatii Oradea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Oradea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Oradea

A restaura inseamna a interveni asupra viitorului prezent. Decizia de a restaura astazi case vechi,cladiri istorice si monumente istorice, reprezinta asumarea responsabilitatii de maine. Pentru ca, a restaura, inseamna, inainte de ansamblul tuturor tehnicilor, a recunoaste si a alege o determinata valoare ce va fi destinata viitorului. Obligatia etica a oricarui proiect de restaurare de case vechi, cladiri istorice si monumente istorice, este valorizarea, nu anularea evolutiei istorice a cladirilor si monumentelor. Recuperarea ariilor degradate, readucerea la viata a unui sit in ruina este entuziasmant, da satisfactie si reprezinta un puternic instrument de comunicare.

In filozofia noastra, restaurarea este mai intai de toate un act cultural, deoarece a restaura un edificiu vechi nu inseamna doar sa-l “repari”: inseamna respectarea acelor valori si acelor factori pe care trecutul ni le-a incredintat, inseamna sa intervii asupra unei cladiri intr-o maniera compatibila cu istoria sa proprie si, atunci cand este necesar, inseamna sa iei decizii curajoase care sa poata garanta un viitor unor bijuterii arhitectonice irepetabile.

Iata de ce, produsele pentru restaurari “San Marco” unesc tehnica si stiinta cu o riguroasa atentie istorica si teoretica bazata pe o noua conceptie despre restaurare, unde modernitatea si inovatia intervin in apararea trecutului.

Galerie foto