Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Giurgiu

Just Classics

Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Just Classics - Service Reparatii Giurgiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Giurgiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Giurgiu

Just Classics este o corporatie privata dedicata conservarii, restaurarii si vanzarii celor mai renumite automobile din lume. Cu o reputatie recunoscuta pe plan international, Just Classics restaureaza si repara masini de colectie, clasice, de epoca si de raliu pentru clienti din intreaga lume.
La Just Classics credem ca restaurarea cuprinde intreaga masina. Echipa noastra de mecanici si tehnicieni calificati poate efectua orice lucrare solicitata. Just Classics ofera executie de calitate excelenta.

Just Classics ofera servicii complete si vaste pentru cei ce au ca pasiune colectionarea de masini. Noi executam caroseria si vopsirea completa si demontam masina pana la metal, astfel incat finisajul masinii noastre este la fel de bun sau chiar mai bun decat in ziua in care a fost fabricata. Reparatiile de metal cuprind de la suduri facute in mod corespunzator si sudate in petice pana la refacerea completa a caroseriei masinilor clasice si la comanda. 
La Just Classics folosim numai echipamente de ultima generatie pentru a ne asigura ca avem controlul complet pe parcursul intregului proces de restaurare.

Galerie foto