Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Cugir

Restaurari foto Globus Film

Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Cugir reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Restaurari foto Globus Film - Service Reparatii Cugir.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Cugir
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Cugir

...toate par doar simple cuvinte, clişee de zi cu zi care adesea nu reuşesc să ne satisfacă dorinţele pe deplin. Dar nu,pentru noi nu sunt doar nişte cuvinte banale…ele fac parte din noi şi ne întregesc, ca nişte piese de puzzle.Sunt calităţi de care suntem mândri şi de care ne folosim pentru a vă satisface în totalitate cerinţele şi de a vă delecta pe deplin.Sunt calităţi care ne ajută să întregim cu succes lucrări fotografice şi video pe care le tratăm cu o deosebită pasiune şi profesionalism.

Romaniţan Liviu : Bunicul din partea mamei Maniu Zemora Sarvin (Sebeşel, jud Alba) a fost pictor laic fiind rudă şi cuSava Henţia (Sebeşel 1848-1904) pictor în timpul Războiului de Independenţă:" Am absolvit Şcoala Populară de Artă , Secţia Pictură în 1983, Artă Fotografică în 1988 şi Artă Video Cinematografică în 2006, licenţiat în Management în anul 2007 şi fac fotografie din anul 1980, iar fotografie de nuntă din 1988, sunt Membru Fondator al Asociaţiei Videografilor Profesionişti din România, am 2 copii care de mici au avut talent şi plăcere de a fotografia."

Romaniţan Nicolae : "Am absolvit Şcoala Populară de Artă Fotografică şi Artă Digitală în anul 2007. Liceul de Arte Plastice Alba Iulia (2006-2010) şi în prezent student la Facultatea de Arte Plastice, Cluj Napoca. Expoziţii de pictură , grafică şi fotografie , chiar şi la Galeriile Uniunii Artiştilor Plastici din Alba Iulia ."  Fotografie de nuntă din 2005.

Romaniţan Cosmin"Am absolvit Şcoala Populară de Artă, secţia Artă Fotografică şi Artă Video Cinematografică în anul 2007."  Fotografie de nuntă din 2005.

Suntem o echipă cu experienţă în artele fotografice , realizăm lucrări de calitate atât pentru persoane fizice cât şi pentru companii.

Noi vă oferim un stil natural, artistic şi creativ al fotografiilor.

Executăm la standarde profesionale filmări şi fotografieri de eveniment( nunţi, botezuri, serbări etc) , portret , foto-publicitară, restaurări foto şi altele in domeniul foto-video.

Adoptăm un stil foto-jurnalistic în timpul evenimentului, acest lucru ne ajută să obţinem imagini vii, spontane pline de naturaleţe, de o înaltă încărcatură emoţională sau detalii pe care nu le-aţi observat. Pe lângă atitudinea foto-jurnalistică considerăm că evenimentul este intregit cu câteva fotografii tip şedinţă foto care completează şi diversifică lucrarea foto, derulată şi surprinsă în timpul evenimentului sau în altă zi.

Utilizăm aparatură performantă.

Avem echipamente de rezervă.

Nu oferim cantitate, ci calitate , chiar dacă folosim 2-3 aparate foto fotografiile digitale vor fi unite într-un singur folder, se vor aranja cronologic, redenumii pentru a-şi păstra locul, se va face o selecţie a cadrelor eliminandu-se cele asemănătoare şi toate fotografiile digitale vor fi prelucrate cel puţin la nivelul de bază, iar o parte din ele destul de intens şi vor rezulta minim 400 fotografii selectate . prelucrate , frumoase la vizionare şi bune pentru print, livrandu-se la rezoluţie mare. Numărul nu este fix sau limitat el creşte dacă este lume multă, se distrează...

Considerăm că fotografia este fotografie când este pe hârtie foto, de aceea lucrarea noastră este finalizată printr-un album foto mai mic sau mai mare clasic sau book-uri. Nu folosim procedee de tipărire sau imprimante de nici un fel, folosim chiar şi la book-uri tehnologia foto clasică cu hartie foto şi produşi chimici de developare, revelare şi fixare a imaginilor, procedeu care şi-a dovedit rezistenţa in timp.

Materialul video este filmat in format DV sau HD , într-un stil cinematografic cu varietate de unghiuri şi poziţii cu una , două sau trei camere folosite simultan pentru ca după montaj să rezulte un film vioi, antrenant dinamic, plin de încarcătură emoţională care să nu plictisească pe nimeni şi niciodată şi din care să nu lipsească nimic important de la eveniment. Dacă doriţi un film încărcat cu fluturaşi, inimioare care se plimbă, titluri de prost gust sau indicaţii de genul:"la mire, la naşi , la mireasă", atunci ne pare rău dar trebuie să căutaţi pe altcineva.

Voi sunteţi personajele principale! Filmarea e gândită ca un scenariu de film pe care îl condimentăm cu ideile noastre originale dar ţinem cont şi de sugestile voastre.

Dumnezeu ne-a înzestrat cu har şi talent, noi depunem multă muncă , pasiune şi entuziasm creator pentru satisfacerea cerinţelor voastre. Pentru amatori fotografia este o recreere , pentru profesionişti este muncă , chiar muncă grea , indiferent de cât de placută ar putea părea.

Locuim in Cugir dar ne deplasăm cu drag ori unde in ţară fără a solicita cheltuieli cu deplasarea sau in străinătate dar cu plata transportului.

Ne place să lucrăm cu oamenii, o facem cu pasiune, cu drag şi cel mai mult ne place ca la final să citim pe chipurile lor o mare mulţumire şi satisfacţie pentru prestaţia noastră.

Galerie foto