Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Campina

IATSA

Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IATSA - Service Reparatii Campina.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Campina
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Campina

IATSA Campina ofera urmatoarele servicii profesionale de restaurare si reconditionare auto :

1.Restaurare pentru principalele: caroserie, mecanica, instalatie electrica si tapiterie.

1.1  Un prim pas in restaurarea caroseriei este reprezentat de dezasamblarea integrala a automobilului si tratarea caroseriei cu substante care elimina si stopeaza aparitia ruginii. In functie de gradul de afectare al caroseriei, specialistii IATSA Campina pot efectua operatiuni specifice pentru redresarea sasiului, inlaturarea partilor corodate, reproducerea partilor din caroserie inlaturate. Dupa finalizarea operatiunilor de tinchigerie, caroseria este pregatita pentru procesul de vopsire. Vopsirea se realizeaza in cuptor, prin aplicarea de straturi succesive.

1.2  In procesul de restaurare a partilor mecanice este analizat gradul de uzura al reperelor. Motorul este curatat, gresat si asamblat, iar toate garniturile uzate vor fi refacute sau inlocuite,dupa caz. Jantele sunt reparate, grunduite si vopsite.

1.3  Pentru restaurarea partilor electrice se vor inlocui : circuitul de conductori, verificarea generala a alternatorului, electromotorului, motorul stergatoarelor de parbriz , claxonului, contactului, intrerupatoarelor, cutiei de sigurante, releului regulator, stopurilor, semnalizatoarelor si a bobinei de inductie. La masinile foarte vechi care nu au in dotare semnalizatoare si elemente de siguranta a instalatiei electrice, cu acordul clientului , se poate executa instalatie electrica in conformitate cu imbunatatirile aduse.

1.4  Restaurarea interiorului presupune refacerea tapiteriei: scaune, banchete, fete de usi, plafon, mocheta, bord, manere, conform cu originalul.

2.Specialistii IATSA Campina realizeaza lucrari de reconditionare pentru anumite: motoare, cutii de viteze, diferentiale, planetare, carburatoare, dinamuri, electromotoare, sisteme de suspensie, aparate de bord.

Galerie foto