Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Bucuresti-Sector 4

European Art Gallery S.R.L.

Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre European Art Gallery S.R.L. - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Bucuresti-Sector 4
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Obiecte arta - Restaurari Bucuresti-Sector 4

Restaurarea operelor de arta este un domeniu vast care include o multitudine de tehnici (ulei, tempera, guasa, acrilic, etc.), executate pe diferite tipuri de suporturi: panza, lemn, metal, perete, sticla si hartie, iar fiecare interventie se raporteaza si difera de categoria operei de arta. Restaurarea tablourilor este traditional considerata ca o disciplina relevanta in domeniul artei, restauratorul fiind adeseori asimilat cu un artist. In cursul istoriei interventiile pe operele de arta au dus la modificarea calitatii estetice si fizice a valorii obiectului, ori restaurarea inseamna aducerea operei la aspectul initial.
Domeniul restaurarii include deasemenea si conservarea operei, munca restauratorului nelimitandu-se doar la interventia directa asupra operei de arta, el trebuie deasemenea sa cunoasca, sa evalueze si sa ia in considerare toti partenerii care sa contribuie la prezervarea operei. Restaurarea si conservarea trebuie abordata in relatie cu factorii care au provocat degradarea operei de arta.
Restaurarea unui mobilier de arta inseamna a-i da viata aducandu-l la forma originala pastrand in acelasi timp patina primita de-a lungul timpului. O restaurare proasta cu o curatire foarte zelos executata de restauratori neexperimentati inseamna comiterea unui act criminal si distrugerea operei de arta. Daca sunteti interesati de serviciul de restaurare va rugam sa ne contactati.

Galerie foto