Service Reparatii Monitoare-SmartTV Targoviste

DIGITALS NAGIRO SRL

Service Reparatii Monitoare-SmartTV Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DIGITALS NAGIRO SRL - Service Reparatii Targoviste.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Monitoare-SmartTV Targoviste
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Monitoare-SmartTV Targoviste

DIGITALS NAGIRO SRL
Reparatii TV - LCD/LED/PLASMA | Monitoare LED/LCD/CRT Targoviste - Gheboieni
0734.534.441

reparatii tv led lcd plasma targoviste

  DIGITALS NAGIRO SRL asigura service si reparatii pentru orice marca si model de televizor: Plasma/LCD/LED/CRT, cat si pentru monitoare la domiciliul clientului in Targoviste sau Gheboieni.
  Nu se mai aprinde televizorul sau monitorul? Se stinge dupa un anumit timp? Ramane blocat in meniu? Nu primeste comenzi? Luminozitate si contrast scazute sau in exces?  Polidom Service efectueza reparatii televizoare in Iasi si imprejurimi.

  Ca principal factor de deteriorare a unui televizor amintim modul de utilizare, un al doilea motiv al defectarii acestui produs electronic fiind durata sa de viata. Daca in cazul televizoarelor de calitate, durata de viata este de aproximativ 5-6 ani, luati in calcul o perioada mult mai scurta pentru brandurile mai putin cunoscute. In plus, o utilizare deficitara sau diverse alte intamplari neprevazute pot pune si ele in pericol integritatea si calitatea televizorului dumneavoastra.

  De cele mai multe ori reparatia televizorului este mai eficienta decat achizitionarea unui televizor nou, mai ales daca este unul de generatie noua, asa ca nu ezitati sa ne contactati.

Produse si Servicii

  • reparatii televizoare cu Plasma/LCD/LED orice marca
  • reparatii monitoare TFT LCD

Galerie foto