Service Reparatii Monitoare-SmartTV Targoviste

Service Calculatoare Targoviste

Service Reparatii Monitoare-SmartTV Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Calculatoare Targoviste - Service Reparatii Targoviste.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Monitoare-SmartTV Targoviste
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Monitoare-SmartTV Targoviste

  Reparatii Calculatoare Targoviste este o firma formata pentru va oferi servicii IT de buna calitate chiar si in propria casa, atat persoanelor fizice, cat si celor
juridice. Oferim pentru prima data in localitatea Targoviste servicii profesionale de reparatii, diagnosticare si asamblare a sistemelor de calcul, dar si a perifericelor acestora.
  Incepand de la reparatii la nivelul placii de baza si terminand cu asamblarea celor mai noi si sofisticate tehnologii in domeniul sistemelor de calcul.
  Va oferim cel mai bun raport pret/calitate lucrand impreuna cu dvs. pentru dvs.. Oferim solutii de consultanta pentru achizitionarea sistemelor de calcul adecvat necesitatiilor si cerintelor dvs.
  Diagnoza PC-ului tau se poate face fie la sediul clientului ori la sediul firmei, dar se face pe loc si este gratuita.
  Va oferim suport tehnic pentru problemele de retea sau ale internetului dvs.
  Fie de cablare sau configurarea routerului wifi, va stam la dispozitie.
  Se stabileste un diagnostic exact si se iau masuri in functie de acordul clientului.
 Service Calculatoare Targoviste va ofera gratuit diagnoza laptopului vostru.
  Spre deosebire de desktop, in cazul unui laptop, diagnoza se face cu ajutorul testerului special pci-e in cazul in care acesta porneste (se alimenteaza cu sau fara bateria functionala). In caz contrar, se verifica componentele cauzabile defecte incepand cu cele mai accesibile pana la dezasamblarea completa a laptopului.

Produse si Servicii

  Reparam monitoare defecte care nu mai pornesc sau prezinta defecte pe parcursul functionarii lor.
Defectele principale ale acestora sunt:

  • Defectiune sursa alimentare > se repara prin inlocuirea pieselor defecte daca exista posibilitatea sau daca acestea nu depasesc valoarea monitorului.(uneori reparatia sursei costa cat aproape jumatate din valoarea monitorului). Avem doua tipuri de surse, eterne prin cablaj si interne instalate in monitorul propriuzis.
  • Defectiuni display, invertor si lampi (in cazul in care displayul este LCD).

Galerie foto