Service Reparatii Monitoare-SmartTV Cluj-Napoca

Fractal IT

Service Reparatii Monitoare-SmartTV Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Fractal IT - Service Reparatii Cluj-Napoca.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Monitoare-SmartTV Cluj-Napoca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Monitoare-SmartTV Cluj-Napoca

  Va oferim servicii de reparatii si configurare pentru o gama larga de echipamente informatice: laptop-uri, tablete, monitoare, televizoare, calculatoare, surse de alimentare, etc.
  Efectuam service pentru o gama larga de defecte, de la probleme software pana la reparatii direct pe placa de baza, inlocuire de chip-uri (reballing) si inlocuire componente.
  Diagnosticarea este 100% GRATUITA.
  Echipa noastra asigura servicii complete de optimizare si intretinere a laptop-urilor, calculatoarelor si a altor echipamente informatice precum si a retelei informatice pe baza de abonament lunar sau contract de colaborare. Efectuarea de dignosticari regulate si programate reduce posibilitatea aparitiei unor defectiuni si ajuta afacerea dumneavoastra sa obtina mai mult din investitiile IT.
  Daca monitorul sau televizorul dumneavoastra nu se poate repara sau daca vreti sa achizitionati un alt dispozitiv, va oferim si monitoare second hand de inalta calitate la preturi decente; 12 luni garantie. Comercializam marci renumite ca Dell, Samsung, Acer, LG, Fujitsu, etc. Pentru mai multe informatii va asteptam sa la sediul nostru.
  Service pentru monitoare sau TV: LCD, LED, TFT sau Plasma. Cele mai frecvente situatii sunt:

  • ecran spart
  • monitorul nu porneste
  • monitorul porneste dar nu afiseaza nimic
  • carcasa sparta
  • invertor defect
  • sursa de alimentare defecta
  • monitorul afiseaza imaginea, dar nu este iluminat

Program
Luni-Vineri: 09:00-18:00

 

Galerie foto