Service Reparatii Monitoare-SmartTV Bucuresti-Sector 3

Stv Bucuresti

Service Reparatii Monitoare-SmartTV Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Stv Bucuresti - Service Reparatii Bucuresti-Sector 3.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Monitoare-SmartTV Bucuresti-Sector 3
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Monitoare-SmartTV Bucuresti-Sector 3

Suntem o echipa tanara cu un spirit dinamic si bine dezvoltat in domeniul reparatii electronice cu posibilitati sa invatam inalta tehnologie care se prezinta pe piata actuala cat si aparatura care prezinta semne de uzura de mai bine de 15 ani. Cu alte cuvinte reparam televizoare lcd si led dar si televizoare cu tub catodic.
Orice reparatie pentru noi este un pas de a devenit cei mai buni in domeniul reparatii electronice. Seriozitatea si promptitudinea este unul din multele noastre atuuri.

Pentru reparatii electronice folosim doar componente de calitate corespunzatoare si lucrarile sunt facute doar de personal calificat.
Putem oferi service pentru urmatoarele marci  de electronice :
Daewoo, Eurocolor, Nei, LG, Grundig, Goldstar, Schneider, Sony, Sharp, JVC, Panasonic, Arctic, Akay, Bluesky, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Megavision, Eurosky, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel, Samsung, Philips, Panasonic, Eboda, Orion etc...

Aveti probleme cu monitorul sau televizorul ? Vom veni in cel mai scurt timp.

Galerie foto