Service Reparatii Meserii Bucuresti-Sector 1

SC ARTIM - reparatii marochinarie

Service Reparatii Meserii Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC ARTIM - reparatii marochinarie - Service Reparatii Bucuresti-Sector 1.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Meserii Bucuresti-Sector 1
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Meserii Bucuresti-Sector 1

SCM Artim realizeaza confectii si tricotaje pe comanda individuala precum si pentru reteaua comerciala. Serviciile se refera la o gama sortimentata variata de confectii realizate pe comanda individuala si reparatii de articole vestimentare. 

Productia se face in regim de serie confectie si tricotaje pentru uz civil si militar. Articolele de vestimentatie pe care le producem prezinta o gama larga de sortimente de confectii si tricotaje. Ele sunt destinate atat uzului civil cat si celui militar si se realizeaza in deosebi pe comanda individuala si in loturi mici (confectii serie si tricotaje).

Activitatile pe care le dezvolta SCM Artim sunt conform ultimelor norme interne si internationale privind calitatea executiei produselor. Produsele prototip se realizeaza prin sectia proprie de creatie vestimentara.

Articolele de vestimentatie pe care le producem prezinta o gama larga de sortimente de confectii si tricotaje. Ele sunt destinate atat uzului civil cat si celui militar si se realizeaza in deosebi pe comanda individuala si in loturi mici (confectii serie si tricotaje).

Produse si Servicii

Croitoria SCM Artim realizeaza prin unitatile proprii servicii de croitorie pe comanda pentru urmatoarele articole de vestimentatie:

  • croitorie pentru femei si reparatii (bluze, fuste, rochii, veste),
  • croitorie pentru barbati si reparatii (pantaloni, veste, sacouri, costume).

Va asteptam la unul din sedii noastre!

Galerie foto