Service Reparatii Masini de spalat Zalau

Reparatii masini de spalat Zalau

Service Reparatii Masini de spalat Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii masini de spalat Zalau - Service Reparatii Zalau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Zalau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Zalau

Persoana fizica autorizata avand ca obiect de activitate vanzarea masinilor de spalat si frigiderelor second hand cu garantie, respectiv reparatia masinilor de spalat si a frigiderelor. Reparatia se face atat la sediul clientului cat si a firmei.

Reparatii masini de spalat automate, frigidere, congelatoare cu garantie.

Masini de spalat second hand import germania, de diferite marci (Bosch, Miele, Indesit, Whirpool, etc.) in perfecta stare de functionare, cu garantie!

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. 
Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Galerie foto