Service Reparatii Masini de spalat Tulcea

Erdo Service S.R.L.

Service Reparatii Masini de spalat Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Erdo Service S.R.L. - Service Reparatii Tulcea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Tulcea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Tulcea

Erdo Service cu o experienta de 15 ani in domeniul reparatiilor de electrocasnice, va garanteaza servicii prompte si de calitate cu o echipa de profesionisti si experimentati. Echipa noastra de profesionisti va ofera servicii intre orele 8.00-22.00, de luni pana sambata. La orice serviciu se ofera garantie. Erdo Service va ofera servicii de reparatii electrocasnice al oricarui produs. Pentru a asigura calitatea serviciilor noastre lucram numai cu piese de schimb originale.  Inalta calitate a serviciilor si satisfactia clientilor sunt singurele principii care ne reprezinta. 

Erdo Service va ofera servicii de calitate la domiciliul clientului cu un personal calificat o echipa de profesionisti va pune la dispozitie o gama diversificata de piese de schimb originale pentru:

  • masini de spalat rufe
  • masini de spalat vase
  • uscatoare de rufe

Servicii de inlocuire piese de schimb precum: pompa de evacuare, corp pompa, furtun evacuare, racord cuva-pompa, amortizoare, rulmenti + semering, electrovalve, rezistenta de incalzire, termostat, filtru de scame, filtru de retea, fulie, condensator motor, carbuni motor, curea, prosostat, progamator electronic, modul electronic, tambur, balama,

Imediat ce vom fi contactati vom trimite depanatorii la domiciliul dvs. care vor ajunge in cel mai scurt timp. Interventiile se fac in max 24h. Oferim garantie pentru orice interventie. Preturile rezonabile se datoreaza experientei personalului calificat si seriozitatii acestora.

 

Galerie foto