Service Reparatii Masini de spalat Timisoara

Reparatii Masini de Spalat Timisoara

Service Reparatii Masini de spalat Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Masini de Spalat Timisoara - Service Reparatii Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Timisoara

Firma noastra si-a inceput activitatea in anul 2002 axandu-ne pe import masini de spalat second-hand. Ca urmare a experientei acumulate, a personalului calificat si a dotarilor tehnice de care dispunem, putem afirma ca avem peste 10 000 buc. masini de spalat reparate, diverse marci: IndesitAristonMieleHot Point, AegBoschPrivilegWhirlpool, etc. pentru care oferim garantie si post garantie.

  • Reparatiile executate sunt atat de natura mecanica cat si electronica (programator, placi electronice).
  • Atelierul de service are o suprafata de 80 mp, 6 standuri de lucru, deservite de cei 6 angajati si este complet utilat.
  • Parcul auto este compus din 2 autoturisme si o autoutilitara.
  • Atributele noastre sunt: promptitudine, seriozitate, profesionalism si dorinta de a fi cei mai buni.

Efectuam reparatii pentru masini de spalat rufe, vase si uscatoare de rufe indiferent de marca sau model. Detinem aparatura specifica de detectare rapida a defectelor.

Reparatiile executate sunt de natura mecanica si electronica. Reparatia se face la domiciliul clientului sau in cazul reparatiilor complexe aducem aparatele in service fara nici un cost suplimentar. Oferim garantie atat pentru manopera cat si pentru piesele folosite.

De asemenea ADIM 2002 SRL asigura service in garantie pe baza unui contract in derulare cu:

  • MICADAN COMEXIM pentru produsele ARISTON, INDESIT, AMICA si produse import DOMO;

  • WHIRLPOOL ROMANIA pentru toata gama;

  • ROMANEL INTERNATIONAL GROUP SA pentru masinile de spalat rufe si vase PLATINIUM si HAIER.

  • ADATTI PROD COM IMPEX SRL pentru LG

  • BOSCH ROMANIA pentru produsele BOSCH SI SIEMENS

Totodata avem contracte de service cu FUNDATIA RUDOLF WALTER, HOTEL REGHINA, UNIVERSITATEA DE VEST TIMISOARA si altele. Planul nostru de dezvoltare presupune crearea unui centru de service garantii – postgarantii pentru o gama cat mai larga de electrocasnice casnice si profesionale. In acest sens suntem in discutii avansate cu mai multi producatori / importatori.

Galerie foto