Service Reparatii Masini de spalat Targu Jiu

Servicepro srl

Service Reparatii Masini de spalat Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Servicepro srl - Service Reparatii Targu Jiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Targu Jiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Targu Jiu

Lucram in domeniul reparatiilor masinilor de spalat inca din anul 2001. Oferim servicii de intretinere si reparatii masini de spalat, deviza noastra fiind “Fiecare client trebuie sa fie multumit”.

  • Reparam orice model de masina de spalat.
  • Utilizam numai piese originale.
  • Oferim garantie atat pieselor utilizate cat si lucrarii efectuate .
  • Cel mai bun raport calitate-pret.
  • Oferim servicii atat in Targu Jiu cat si in zonele limitrofe (pe raza judetului Gorj).

In cazul in care masina dumneavoastra prezinta defectiuni, contactati-ne cu incredere si o echipa de profesionisti va sosi la dumneavoastra in cel mai scurt timp.Oferim servicii de reparatii si mentenanta pentru o gama larga de branduri iar toate serviciile descrise mai sus le putem oferi la orice marca si model de masinia de spalat. Daca aveti alta problema decat cele enumerate in activitatiile noastre, sau masina dumneavoastra nu se regaseste in lista de mai jos, nu ezitati sa ne contactati. Intervenia la domiciliul clientului are loc in maximum 3 ore de la inregistrarea cererii. Reparatiile la masinile de spalat se executa pe loc. In cazul in care masina de spalat necesita reparatii care nu se pot efectua la resedinta clientului, reparatia se va efectua in atelierul service-ului nostru.Pentru ca oferim calitate in domeniul reparatiilor masinilor de spalat, va acaparam atentia cu inca un motiv pentru care trebuie sa apelati la serviciile noastre: garantie pentru reparatiile efectuate.

Indiferent de problema cu care va confruntati la masina dumneavoastra de spalat, nu ezitati sa ne contactati.

Galerie foto