Service Reparatii Masini de spalat Sfantu Gheorghe

Servicii Ven SRL

Service Reparatii Masini de spalat Sfantu Gheorghe reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Servicii Ven SRL - Service Reparatii Sfantu Gheorghe.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Sfantu Gheorghe
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Sfantu Gheorghe

Firma SC Ven SRL şi-a început activitatea în anul 1993, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de prestari servicii. Ofera cele mai avantajoase servicii de reparatii frigidere clasice si no frost, congelatoare, combine, vitrine, camere, lazi frigorifice.

Reparam orice produs, indiferent de producator: masini de spalat rufe/vase, frigidere, combine frigorifice, uscatoare, aer conditionat sau vritrine frigorifice. Lucram numai cu piese originale, si va oferim garantia serviciilor noastre. Fiind primul service de acest gen din jud. Covasna, am constatat că există interes din partea clientilor, fapt pentru care firma noastă e în continuă dezvoltare. Lucrarile de reparatii frigidere, masini de spalat automate atat modelele clasice cat si cele de tip no-frost se executa cu materiale si utilaje moderne si performante.

Specialistii companiei pe care o reprezentam, beneficiaza de o experienta si de o practica profesionala de o inalta clasa, dobandite in decursul anilor. La momentul respectiv firma noastră avea doar 2 angajaţi, însa cu timpul ne-am dezvoltat şi în momentul de faţă suntem o echipă dinamică cu o experienţă de peste 20 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de import propriu.

Produse si Servicii

Produse si servicii: instalatii frigorifice, reparatii frigidere, masini de spalat automate, instalare si intretinere aer conditionat, aer conditionat auto, furtunuri de hidraulice.

Galerie foto