Service Reparatii Masini de spalat Satu Mare

PFA Nogy Andras Robert

Service Reparatii Masini de spalat Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PFA Nogy Andras Robert - Service Reparatii Satu Mare.


Descriere Service Reparatii Masini de spalat Satu Mare

PFA Nogy Andras Robert
Reparatii masini de spalat | Aer conditionat la domiciliul clientului in Satu Mare

  reparatii masini de spalat satu marePFA Nogy Robert va ofera servicii de reparatii a aparatelor electrocasnice la domiciliul clientului, oferind interventie rapida si intretinere pentru o gama foarte larga (practic toate tipurile) de masini de spalat automate. Orice reparatie porneste de la premiza ca aparatul sau obiectul in cauza este defect, iar dvs. solicitati interventia unui specialist pentru remedierea problemei. 

AVETI NEVOIE DE REPARATII PENTRU MASINA DE SPALAT?
  Va punem la dispozitie servicii de reparare masini de spalat producator intern si international. Folosim Doar Piese Originale. Ne puteti apela cu incredere la numarul afisat pe site. Oferim servicii de intretinere / mentenanta pentru prelungirea duratei de functionare a masinii de spalat (este mai usor sa preveniti defectiunile decat sa le reparati).

  Pentru a avea mereu capacitatea sa curete eficient rufele, masina de spalat are ea insasi nevoie de intretinere, chiar din clipa in care a fost instalata in bucatarie.   Indiferent de brand, anul fabricatiei ori de programele de spalare cu care este dotata, incearca sa respecti indicatiile oferite de specialisti privind “igienizarea” masinii de spalat si totul va merge struna. Iata cateva dintre cele mai importante sfaturi de urmat.

reparatii masini de spalat micula satu mare

  Inca din prima zi, fixeaz-o bine pe podea, deoarece prea multe vibratii pot sa o strice in timp. Curatarea exterioara este la fel importanta ca cea interioara. Chiar daca nu are o implicare directa in revitalizarea tesaturilor din cuva, aspectul - sa nu uitam - constituie primul element care iese in evidenta. De regula, masinile instalate in bucatarie sunt mai expuse la pete decat cele din baie. Folosind un detergent simplu, sterge regulat cu o carpa curata si moale, toate laturile acesteia. Evita produsele abrazive sau dizolvante care pot zgaria si deteriora suprafata iremediabil.

  De asemenea, ar fi bine daca ai putea sa scoti sertarele pentru detergent si balsam, spre a curata cu apa fierbinte depunerile acumulate. Pentru interior lucrurile devin putin mai complicate. Sistemul de spalare are in permanenta contact cu apa murdara, cu depozitele minerale si cele create de detergenti.

  O metoda eficienta de a preveni problemele este sa incalzesti la maxim, fara sa dea in clocot, o sticla de otet pe care sa o torni apoi in cuva masinii de spalat.   Adauga si un plic de bicarbonat alimentar si inchide usa. Solutia se lasa sa actioneze jumatate de ora, apoi se pune un program scurt de spalare la cea mai ridicata temperatura. La final, masina va fi perfect igienizata.

 Ne ocupam si de reparatia frigiderelor si al instalatiilor de climatizare. In functie de modelul frigiderului, aceasta interventie poate include inlocuirea accesoriilor detasabile sau a elementelor de prindere simple precum gratarele, balconetii, rafturile, plintele, usitele, sertarele, ornamentele arzatorului, butoanele detasabile.

reparatii aer conditionat satu mareService aer conditionat Satu Mare
Asiguram inspectii pentru buna functionalitate a aparatelor de aer conditionat si inspectii tehnice periodice.

 • Verificari periodice obligatorii
 • Inlocuire compresor aer conditionat
 • Curatare evaporator, condensator, tava condens
 • Reumplere agent frigorific aer conditionat
 • Refaceri traseu frigorific aer conditionat

Produse si Servicii

 • Intretinere periodica
 • Schimb rulmenti
 • Inlocuire tambur
 • Inlocuire pompa evacuare
 • Reparatii sau inlocuire modul de comanda electronic
 • Inlocuire inchizatoare usa
 • Inlocuire amortizoare
 • Inlocuire rulment masina de spalat
 • service aer conditionat: montaj, igienizare, intretinere, inspectii tehnice periodice, reparatii

Galerie foto