Service Reparatii Masini de spalat Resita

Reparatii masini de spalat Resita

Service Reparatii Masini de spalat Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii masini de spalat Resita - Service Reparatii Resita.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Resita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Resita

  Compania noastra A & D YVOCRIS este alcatuita dintr-un colectiv bine pregatit in acest domeniu cu o experienta profesionala desavarsita. De-a lungul timpului am reusit sa ne impunem pe primele pozitii in aceasta piata, ne-am remarcati prin seriozitatea si profesionalismul nostru.
  Noi ne ocupam cu reparatia a orice tip de masina de spalat, frigidere, cuptoare cu microunde, instalatii electrice, sanitare, termice si reparatii interioare. Suntem specialisti in reparatii masini de spalat in Resita si imprejurimi, va sugeram primele verificari pe care le puteti face in cazul unor defecte frecvente.
  Defectiunile apar la motor, pompa de evacuare, module electronice, programatoare mecanice sau electronice, electrovalva, rulmenti etc si vor fi reparate/inlocuite in scurt timp de catre expertii nostri din domeniul electronicii. Pentru a va asigura de functionarea corecta a masinii de spalat este necesara o revizie tehnica la fiecare 6 luni in timpul careia se curata filtre, site, se verifica motor, rezistenta, modul electronic.
  Masina de spalat rufe a devenit de multa vreme o necesitate a fiecarui camin. Modul ei de functionare trebuie sa coincida cu necesitatile noastre, iar rezultatul utilizarii ei nu trebuie sa fie altul decat satisfactia lucrurilor bine facute, calitative si eficiente. Exista totusi momente cand aceasta, din anumite cauze, va trebui sa treaca pragul unui service de masini de spalat.
  Detergentii, depunerile de minerale, duritatea apei si murdaria sunt factori care afecteaza, in timp, buna functionare a masinii. Exista modele de masini care au un program de autocuratare. Foloseste-l o data la una-doua luni, in functie de cat de des speli rufe.
  Lasand usa deschisa dupa spalare umezeala din interiorul cuvei se evapora si nu se formeaza mirosuri neplacute.

Produse si Servicii

  • pompa de evacuare
  • corp pompa, amortizoare, rulmenti + semering
  • termostat, condensator motor
  • modul electronic, progamator electronic
  • furtun evacuare, racord cuva-pompa
  • electrovalve, rezistenta de incalzire
  • filtru de scame, filtru de retea
  • fulie, carbuni motor, curea
  • prosostat, tambur, balamaa

Galerie foto