Service Reparatii Masini de spalat Pitesti

Reparatii Montaj Masini de spalat Pitesti

Service Reparatii Masini de spalat Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Montaj Masini de spalat Pitesti - Service Reparatii Pitesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Pitesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Pitesti

  Reparatii Masini de Spalat PitestiFirma noastra este specializata in prestarea serviciilor de reparatii a aparatelor electrocasnice la domiciliul clientului, oferind interventie rapida si intretinere pentru o gama foarte larga (practic toate tipurile) de masini de spalat automate. Orice reparatie porneste de la premiza ca aparatul sau obiectul in cauza este defect, iar dvs. solicitati interventia unui specialist pentru remedierea problemei.

 Masina de spalat la un moment dat se poate defecta, si anume, e posibil sa nu mai centrifugheaze, poate sa nu mai incalzeasca apa, sau sa se rupa cureaua, sa faca un huruit in special la stoarcere, sau poate avea probleme cu evacuarea apei. Nu intrati in panica, acestea sunt defecte comune care apar frecvent la masinile de spalat iar noi suntem aici pentru a va ajuta ! Nu efectuam doar o simpla reparatie ci ne asiguram ca serviciul efectuat este de calitate si ca masina de spalat va functiona fara probleme.

  Defectiunile apar la motor, pompa de evacuare, module electronice, programatoare mecanice sau electronice, electrovalva, rulmenti etc si vor fi reparate/inlocuite in scurt timp de catre expertii nostri din domeniul electronicii. Pentru a va asigura de functionarea corecta a masinii de spalat este necesara o revizie tehnica la fiecare 6 luni in timpul careia se curata filtre, site, se verifica motor, rezistenta, modul electronic.

  Efectuam, de asemenea, o serie de lucrari de intretinere si prelungirea duratei de functionare a masinii de spalat, cum ar fi: curatarea filtrelor, verificarea componentelor motorului si altele. Reparatiile se realizeaza atat la domociliul clientului, cat si in laborator. Dispunem de piese de schimb originale si personal calificat cu experienta in domeniu.

  Oricare ar fi problema pe care o intampinati, nu ezitati sa ne contactati, vom raspunde solicitarii dvs cu cea mai mare promptitudine.

 

Produse si Servicii

Oferim servicii de reparatii masini de spalat la toate marcile si modelele:Reparatii Masini de Spalat Pitesti

Whirlpool, Indesit, Ariston, Ardo, Arctic, Aeg, Amica, Alaska, Altus, Beko, Basic, Bauknecht, Bosch, Candy, Campomatic, Daewoo, Electrolux, Euroline, Electra, Fagor, Fourlis, Gorenje, Gala, Haier, Hansa, Hoover, Hyundai, Hotpoint, Iar, Ignis, Lg, Maxwell, Meister, Miele, Nei, Ocean, Platinium, Polar, Philco, Samsung, Siemens, Siltal, Servis, San Giorgio, Technolux, Techwood, Tricity Bendix, Westwood, Zanussi, Zerowat.

 • pompa de evacuare
 • corp pompa, amortizoare, rulmenti + semering
 • termostat, condensator motor
 • modul electronic, progamator electronic
 • furtun evacuare, racord cuva-pompa
 • electrovalve, rezistenta de incalzire
 • filtru de scame, filtru de retea
 • fulie, carbuni motor, curea
 • prosostat, tambur, balamaa

Oferim:

 • Garantie 1 an de zile
 • Constatare gratuita
 • Vanzari masini de spalat rufe second hand
 • Transportul gratuit pe raza municipiului Pitesti

Galerie foto