Service Reparatii Masini de spalat Pantelimon

Franke Romania S.R.L

Service Reparatii Masini de spalat Pantelimon reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Franke Romania S.R.L - Service Reparatii Pantelimon.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Pantelimon
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Pantelimon

Firma noastra este specializata in prestarea serviciilor de reparatii a aparatelor electrocasnice la domiciliul clientului, oferind interventie rapida si intretinere pentru o gama foarte larga (practic toate tipurile) de masini de spalat automate.

Orice reparatie porneste de la premiza ca aparatul sau obiectul in cauza este defect, iar dvs. solicitati interventia unui specialist pentru remedierea problemei.

Produse si Servicii

REPARATII MASINI DE SPALAT este un domeniu de activitate indispensabil gospodarii dumneavoastra. Prin reparatii masini de spalat noi intelegem un serviciu complect in cadrul caruia clientul ne suna si noi ne deplasam la el si rezolvam problema. Nu confundati serviciile de reparatii masini de spalat care sunt facute in mod profesional cu vechile servicii de reparatii masini de spalat care presupuneau sa va deplasati cu masina de spalat la sediul nostru si sa asteptati saptamani intregi. Sunati-ne si veti vedea ce inseamna un serviciu profesionist.

Galerie foto