Service Reparatii Masini de spalat Deva

Termoned S.R.L

Service Reparatii Masini de spalat Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Termoned S.R.L - Service Reparatii Deva.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Deva
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Deva

La apelul dumneavoastra telefonic vom raspunde prompt si conform descrierii problemei (facute de dumneavoastra la telefon) va vom informa estimativ cam care ar fi costul reparatiei. In cazul in care v-ati decis, o echipa de tehnicieni disponibila va ajunge la dumneavoastra la domiciliu in maxim 6 ore sau la o ora si data stabilita initial de comun acord si in functie de tipul de problema va repara masina de spalat pe loc sau o vor transporta la service-ul nostru specializat in reparatii masini de spalat si dotat cu aparatura de cea mai inalta calitate in vederea unei interventii mai complicate. Masina de spalat va fi transportata in cele mai bune conditii, va fi reparata si va fi adusa inapoi perfect functionala in maxim 48 de ore.

Produse si Servicii

REPARATII MASINI DE SPALAT este un domeniu de activitate indispensabil gospodarii dumneavoastra. Prin reparatii masini de spalat noi intelegem un serviciu complect in cadrul caruia clientul ne suna si noi ne deplasam la el si rezolvam problema. Nu confundati serviciile de reparatii masini de spalat care sunt facute in mod profesional cu vechile servicii de reparatii masini de spalat care presupuneau sa va deplasati cu masina de spalat la sediul nostru si sa asteptati saptamani intregi. Sunati-ne si veti vedea ce inseamna un serviciu profesionist.

Galerie foto