Service Reparatii Masini de spalat Craiova

Reparatii masini de spalat Craiova

Service Reparatii Masini de spalat Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii masini de spalat Craiova - Service Reparatii Craiova.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Craiova
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Craiova

Sunt de profesie tehnician service electrocasnice, cu o vasta experienta in domeniu.

Repar la domiciliul dvs: 

  • MASINI DE SPALAT(Indesit, Whirlpool, Arctic, Samsung, Zanussi, Beko - am facut service la aproape toate marcile cu mici exceptii)
  • ARAGAZE - Nu se aprinde cuptorul? Nu functioneaza ochiurile? Va pot ajuta cu aceste probleme exceptand pierderile de gaze ! 
  • MASINI DE SPALAT RUFE si aragaze, lucrez cu costuri acceptate de ambele parti(sub piata). 
  • Pun in functiune obiecte casnice si multe altele.

Sunt cunoscut si recomandat de clientii mei, acest lucru spunand totul despre calitatea serviciilor mele. 

Pentru o totala transparenta a lucrarilor efectuate, nu se ridica pentru nici un motiv aparatul de reparat de la domiciliul clientului, daca vi se cere acest lucru ar trebui sa va puneti un semn de intrebare. 
Costurile reparatiilor sunt stabilite de comun acord cu dvs. 
Impreuna putem gasim o solutie pentru rezolvarea problemei dvs. Apelati si o sa va convingeti! Sunt recomandat in permanenta de clientii mei, dovada ca sunt multumiti de serviciile mele.

Defectiunile care apar la o masina de spalat sunt cauzate, in general, de depunerile de calcar, dar sunt si de natura electrica sau mecanica din cauza unor fluctuatii de curent electric, sau a unei utilizari neconforme cu specificatiile producatorului, sau a unei reparatii masini de spalat prost efectuate sau cu piese, inlocuite, de slaba calitate.

Galerie foto