Service Reparatii Masini de spalat Cluj-Napoca

Digitek Impex

Service Reparatii Masini de spalat Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Digitek Impex - Service Reparatii Cluj-Napoca.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Cluj-Napoca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Cluj-Napoca

ACTIVITATI LEGATE DE MASINI DE SPALAT:

 

Comert si service

Second hand

Vanzari en-gros si televizoare

Service

Reparati

Piese 

verticale

Orizontale

Elctronice

Electrocasnice

Vanzari en-gro electronice si electrocasnice 

Marci masini de spalat: Intesit, Whirlpool, Ariston, Bosch, AEG, Siemens, Miele, Foron, Privileg, Zanusi, Zanker si multe altele.

Cu un efectiv de 5 angajati, Digitek Impex S.R.L comercializeaza o gama larga de echipamente second-hand, televizoare, masini de spalat, faxuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. 

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galerie foto