Service Reparatii Masini de spalat Chitila

General Wash Service

Service Reparatii Masini de spalat Chitila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre General Wash Service - Service Reparatii Chitila.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Chitila
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Chitila

General Wash Service asigura service pentru masini de spalat automate la domiciliul clientului. Deplasarea si verificarea gratuite. Manopera intre 30 si 150 RON in functie de lucrare. Oferim garantie pentru orice reparatie.
Comercializam piese de schimb pentru masini de spalat automate. Distribuim in toata tara prin curierat rapid. Oferim spre vanzare o gama larga de componente pentru masini de spalat.
Firma noastra comercializeaza si masini de spalat second-hand, importate din Olanda Germania si Anglia. Fiecare masina de spalat este atent verificata si oferita spre vanzare in conditii optime de functionare, fiind impecabile si din punct de vedere estetic.

Program teren: Luni - Vineri 900 - 2000
                          Sambata 900 - 1700

Produse si Servicii

Reparatii module electronice si programatoare pentru masini de spalat.

service module electronoce masina de spalatDaca masina de spalat nu mai functioneaza si banuiti ca aceasta problema este cauzata de partea electronica, puteti apela la serviciile noastre. demontand (modulul electronic, display-ul, programatorul, etc.) piesa care considerati ca e defecta si s-o trimiteti printr-un serviciu de curierat sau s-o aduceti personal la sediul firmei Automatic Wash Service - Bucuresti, Str. Barlea nr 4

 

Pretul se stabileste in functie de reparatia efectuata, fiind cuprins intre 50 si 150 Lei. Garantiareparatii placi de baza masini de spalat este de 12 luni pentru orice interventie. In cazul in care, produsul adus in service nu se poate repara sau cele care in urma verificarii se constata ca nu sunt defecte, se percepe o taxa de 20 Lei reprezentand un comision pentru testare.

Executam reparatii electronice de inalta calitate cu specialisti avand cunostinte avansate in service electrocasnice. Reparam module electronice indiferent de modelul masinii de spalat. Rescriem memorii (resoftam), inlocuim procesoare, etc. Avem la dispozitie testere pentru diagnosticarea defectelor cat si standuri de probe pentru testarea oricarui programator sau modul electronic.

 

Galerie foto